Een vraag aan jezelf: Hoe gezond en vitaal ben ik?

Misschien doe je er al veel aan om gezond en vitaal te zijn. Je beweegt voldoende en eet zo gezond mogelijk, je neemt ook de nodige voedingssupplementen en je doet je best om stress te vermijden.

En toch……..de vermoeidheid blijft knagen. Bewegen is lastig door de stramme spieren en krakende gewrichten. Huidproblemen die maar niet weggaan. Ontstekingen die komen en gaan. Darmen die niet optimaal functioneren. Je hebt weinig zin om iets te ondernemen. Je slaapt regelmatig slecht. Je bent zo nu en dan prikkelbaar etc.

Er wordt tegen je gezegd dat er niets tegen te doen is. Er wordt vaak gezegd: “Stel je niet aan”, “Ouderdom komt met gebreken” of “het zit tussen je oren”. Dus blijf je maar doorgaan en de kwaliteit van leven wordt steeds minder.

Daarbij, weet jij of de voeding en/of voedingssupplementen zijn werk doet en opgenomen wordt in je lichaam? Je gaat ervanuit van wel maar weet je het ook zeker. Als het lichaam ze goed opneemt dan verwacht je dat het ook effect heeft. En toch…..de klachten blijven en je blijft in de welbekende cirkel.

Hoe zou JIJ het vinden om je gezond en vitaal te voelen en te blijven? Dat het WEL mogelijk is om een kwalitatief goed leven te leiden!

Met:
• Optimale balans
• Optimale energie
• Gezonde (slag)aders
• Optimaal immuunsysteem
• Optimale mentale gezondheid
• Optimale opname voedingsstoffen
Een simpele bloedtest en/of een bodyscan is voor jou de start van een gezond en vitaal leven!

De bloedtest.
De Bloed Balans Test meet 11 Vetzuren o.a. Omega-3 en Omega-6, deze zijn bij de meeste mensen uit balans.

Hoe zit dat met die vetzuren Omega-3 en Omega-6?

Beide vetzuren zijn belangrijk voor onze gezondheid maar……ons Westers dieet bestaat vaak uit te veel omega-6 en te weinig omega-3. De verhouding Omega-3 en Omega-6 moet in balans zijn (liefst 1:3) nu zie je vaak dat de verhouding 1:20 is. Een verstoorde balans werkt ontstekingen in de hand. Omega-3 werkt ontstekingsremmend, terwijl een teveel aan omega-6 vetzuren ontstekingen bevorderd. Het lichaam kan de Omega-3 en 6 niet zelf aanmaken dus zal het uit de voeding gehaald dienen te worden. Maar helaas is de voeding niet meer toereikend genoeg.

De meeste essentiële Omega-3 vetzuren zijn EPA en DHA. Deze bevorderen het behoud van een normale hersenfunctie en gezichtsvermogen, draagt bij aan het behoud van een normale bloeddruk en aan de normale ontwikkeling van de ogen van de foetus en van zuigelingen, werkt samen met Vit D aan een optimaal immuunsysteem, helpt mee aan de doorlaatbaarheid van de cellen (voedingsstoffen worden beter opgenomen) en helpt ontstekingen te verminderen. Een juiste balans van deze vetzuren zou de 1e prioriteit moeten zijn voor een gezond lichaam.

Door een samenwerking aan te gaan met een gerenommeerd bedrijf uit Noorwegen is het mogelijk de balans van deze vetzuren onder de loep te nemen. De balans bloed test meet o.a het Omega-3 niveau en de vetzuurbalans van Omega-3 en Omega-6. De bloedsample, verkregen met een paar druppels bloed uit de vinger, wordt opgestuurd naar Noorwegen en zal in het laboratorium onderzocht worden. De uitslag wordt besproken, het advies volgt en de eerste stap naar een goede gezondheid is een feit.

Bodyscan
Met de bodyscan is het mogelijk om een kijkje in het lichaam te nemen. Door middel van hele lichte elektromagnetische velden worden de disbalansen in het lichaam opgespoord en behandeld. Er worden zo’n 600 onderdelen in het lichaam gescand.

Wat wordt er gemeten:
• 13 lichaamsstelsels o.a.: autonome zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel, lymfatisch stelsel etc.
• Jouw energiestatus (de accu) met evt. energielekken.
• Verzuring van het lichaam
• Stressniveau
• Werking van de slijmvliezen en nog veel meer.

Waarom is het belangrijk om een bodyscan te ondergaan?
• Lang voordat er klachten/ziektes optreden of aanwezig zijn, is het met de bodyscan meetbaar vast te stellen waar de verstoringen/disbalansen zich bevinden.
• Direct na het scannen kan er een behandeling ingezet worden. Om op deze manier de frequentie te verhogen zodat het lichaam zijn balans weer terug kan vinden.
• De behandeling reguleert het herstellend vermogen, activeert verminderde lichaamsfuncties en bevordert het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam.

Aanbieding:
Tegen inlevering van dit artikel (een foto mag ook) ontvang je € 50,00 korting op een bodyscan incl. een bloed balans test. Normaal € 319,00 NU € 269,00.
Losse bodyscan: € 150,00
Losse balans bloedtest: € 169,00

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!!!”

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen neem dan contact met mij op.

Alice de Heus Bewust-Zijn praktijk Alice
Kerkstraat 35
5321 TM Hedel
Tel: 06-40122864
www.praktijkalice.nl

Bewust-Zijn praktijk Alice is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Bewust-Zijn praktijk Alice uit Hedel : Voetreflex therapie Zaltbommel, Regenesis therapie Zaltbommel, Touch of matrix Zaltbommel, bewustwording Zaltbommel, ontspanning Zaltbommel, balans Zaltbommel, Bodyscan Zaltbommel, immuunsysteem versterken Zaltbommel, Stoelmassage Zaltbommel, Voetreflexzone massage Zaltbommel, Burn-Out Zaltbommel, psychische klachten Zaltbommel, lichamelijke klachten Zaltbommel, Voetreflex therapie Hedel, Regenesis therapie Hedel, Touch of matrix Hedel, bewustwording Hedel, ontspanning Hedel, balans Hedel, Bodyscan Hedel, immuunsysteem versterken Hedel, Stoelmassage Hedel, Voetreflexzone massage Hedel, Burn-Out Hedel, psychische klachten Hedel, lichamelijke klachten Hedel, .

bron : Bewust-Zijn praktijk Alice

Geplaatst op maandag 20 februari 2023.