Egyptisch Nieuwjaar met Sekhmet

Dit had vooral te maken met het feit dat de planeet Sirius rond deze tijd, samen de zon aan de hemel verscheen en met het overstromen van de Nijl.

Rond Egyptisch nieuwjaar is ook de opening van de Leeuwenpoort, die een hoogtepunt bereikt op 8 augustus. Al deze energie├źn kunnen zorgen voor een diepe transformatie in jezelf en een intense stroomversnelling op het gebied van bewustzijnsgroei.

Vier jij Egyptisch nieuwjaar mee? Na een korte uitleg over Egyptisch nieuwjaar, de Dag Buiten de Tijd, de leeuwenpoort, de verschijningsvormen en krachten van Sekhmet en de Hathors, neem ik je mee op een helende, innerlijke reis.

Door middel van een geleide meditatie met krachtig energiewerk reizen we door de Leeuwenpoort naar Sirius. De Egyptische godin Sekhmet zal ons ondersteunen in o.a. het loslaten wat je niet meer dient, het vergroten van je bewustzijn en innerlijke kracht.

Wil jij:

 • - Meesterschap over jouw unieke krachten?
 • - Jouw schaduwstukken aankijken en omarmen?
 • - Oude angsten loslaten?
 • - Contact maken met de blauwdruk van jouw ziel?
 • - Helemaal in jouw unieke licht gaan staan?
 • Kosten: 19,99 euro.

  Er is uiteraard ook een replay beschikbaar die je een jaar lang terug kunt kijken.

  Je kunt de masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

  Meld je hier aan via de link.

  YanaRa Inspirations is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van YanaRa Inspirations uit Hellevoetsluis : Soul Guidance, ziel begeleiding, ziel verrijken, zelfverzekerder voelen, in balans komen, mezelf verloren, wie ben ik, gratis webinars, gratis challenges, Soul Guidance Coaching, healing, Soul Quest Intensive, Hoogsensitiviteit, ik ben angstig, stress-klachten verhelpen, trauma verwerking, burn-out klachten, inzicht krijgen in mezelf, levensvragen gezin, levensvragen werk, levensvragen relaties, persoonlijke ontwikkeling, online masterclasses, chakrasysteem, YanaRa's Mysteryschool, verbinden met natuur, Soul Empowerment, .

  bron : YanaRa Inspirations

  Geplaatst op dinsdag 26 juli 2022.