eMpunt voor ondernemers

De werkwijze van eMpunt is helder.

eMpunt voor ondernemers

Je wil graag als ondernemer je zaken in eigen hand houden. Jouw methoden hebben je bedrijf gemaakt tot wat het vandaag is. Maar wat als het moment komt dat je anders, meer of beter wil en daar maar niet terecht komt? Dan zijn je eigen methodes niet meer afdoende.

De werkwijze van eMpunt is helder. Kennismaken om te kijken of er een klik is. Vragen stellen, rondkijken en analyseren. Vervolgens komt hieruit een helder plan van aanpak hoe jij de situatie kunt veranderen binnen je bedrijf.

Andere ondernemers gingen je al voor.

Cora - Therapeutisch ondernemer schrijft: "Mathijs heeft de gave om uit de brei van informatie die ik als klant gaf, de relevantie de filteren en daar acties op te ondernemen. Hij heeft mij erg goed ondersteunt en de juiste route gewezen. Er is nu meer structuur in mijn werktaken, meer overzicht van hoofd- en bijzaken. Mijn bedrijf groeit, ik hoop dan ook zeker weer eens beroep op hem te doen, om blijvend overzicht te houden."

Twijfel je of eMpunt ook jou kan helpen? Neem dan contact op. Even overleggen kost je namelijk niets, maar kan je toch verder helpen.

www.empunt.nl

Fotoment is een fotograaf uit Nederland. Trefwoorden van Fotoment uit Lunteren : Projectfotografie, Productfotografie, productfoto, Dronefotografie, Hobbyfotografie, .

bron : Fotoment

Geplaatst op woensdag 13 april 2022.