Energetisch en intuïtief coachen

In mijn vorige nieuwsbrief heb ik laten weten dat ik bezig ben met een nieuwe opleiding; de opleiding tot Energetisch & Intuïtief Coach. In eerste instantie mooie input voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, maar hopelijk ook een mooie aanvulling op de behandelingen die ik nu al geef. Ik word heel blij van de opleiding. Het sluit naadloos aan bij hoe ik in het leven sta, wat ik belangrijk vind in het menselijk contact, hoe ik in verbinding ben met mezelf en anderen.

Tot nog toe ben ik vooral bezig geweest met oefenen met mijn studiegenoten, maar nu is ook het moment gekomen dat ik daarnaast met oefencliënten aan de slag ga. Na een kennismakingsgesprek (om te voelen of we werkelijk samen aan de slag willen/kunnen) volgen 5 sessies van een uur tot anderhalf uur. Hiervoor vraag ik (omdat het nog een oefening is) slechts 20 euro per sessie (is dus 100 euro in totaal).

Heb jij interesse om met mij een coachingstraject aan te gaan? Of ken je iemand die dit wil? Laten we een kennismakingsgesprek inplannen...

Groet Mirjam

06-20215806
info@massagemirjam.nl
http://www.massagemirjam.nl

Massage Mirjam is een massage uit Nederland. Trefwoorden van Massage Mirjam uit Meppel : lichaam en geest, massage, massage praktijk, massage salon, shiatsu, massage bij vermoeidheid, massage bij slaap problemen, massage bij migraine, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, lichaamsbewustzijn, meppel, omgeving meppel, gezondheid, leefstijl, holistisch.

bron : Massage Mirjam

Geplaatst op maandag 6 november 2023.