Energetisch werken en coachen

Met energetisch werken en coachen breng ik jouw energie weer in beweging, zodat blokkades en verstoringen verminderen of opgelost worden. Stress en een vol hoofd maken plaats voor ‘ruimte’ en nieuwe energie.

Energetisch werken en coachen

Energetisch werken en coachen

Met energetisch werken en coachen breng ik jouw energie weer in beweging, zodat blokkades en verstoringen verminderen of opgelost worden. Stress en een vol hoofd maken plaats voor ‘ruimte’ en nieuwe energie. Fysieke klachten zullen verminderen of verdwijnen en daarmee verminderen ook negatieve gedachtes en gevoelens. En als je alleen fysieke klachten ervaart, zullen deze afnemen of zelfs verdwijnen. Ik stimuleer jouw zelfherstellende vermogen. Jouw bewustzijn zal groeien en jij zult steeds meer in jouw eigen kracht staan en keuzes maken die passen bij wie jij bent en wat jij écht nodig hebt.

Blokkades in doorstroming van energie in je lichaam of een tekort of een teveel aan een bepaalde energie maken dat je klachten ontwikkelt en zelfs ziek wordt. Deze klachten en ziektes ontstaan zowel op mentaal/ psychisch gebied, als fysiek en emotioneel. Vaak zijn ze aan elkaar gerelateerd én vaak zijn het grote of kleine pijnstukken uit het verleden die nog ergens in jouw energie aanwezig zijn. Patronen waarin je onbewust vastzit kunnen met energetisch coachen worden doorbroken en dit helpt jou het anders te doen. Dit kan ook gaan om fysieke patronen, waarbij je ook vooral fysieke klachten ervaart.

Als mens beschik je over een groot zelfherstellend vermogen. Door je bewustzijn te vergroten en het contact met je lichaam én puurste zelf te herstellen kun je dit vermogen weer beter aanspreken.

Praktische zaken

* Een sessie duurt meestal 1,5 uur. * Een ‘wellness’ sessie of stress-vermindering sessie duurt 1 uur. * Je houdt je kleding aan * Ik werk met mijn handen op jouw lichaam en doe alles in samenwerking en wisselwerking met jou. * Het tarief is € 60 per uur. In mei geldt het aanbiedingstarief van € 75 voor 1,5 uur.

Creatieve coaching

Bij creatieve coaching wordt je denken op ‘pauze’ gezet, zodat je jouw onderbewustzijn aanspreekt.

Creatief coachen is gericht op het positieve, op dat wat jij wél wilt en nodig hebt om je een gelukkiger mens te voelen. Oude zeer laat je los en door inzicht in patronen kun je positief veranderen en richting geven aan jouw leven.

Je kunt creatief coachen inzetten bij allerlei soorten hulpvragen, klachten en problemen. Bijvoorbeeld bij angsten, nare -onverwerkte- ervaringen-, depressie, slecht slapen, niet lekker in je vel zitten, vastlopen, ongelukkig of energieloos voelen, burn-out en overspannenheid.

Wil je meer zingeving in je leven, ben je op zoek naar persoonsontwikkeling, groei of zoek je richting in je leven? Ervaar je onrust en heb je het gevoel niet helemaal jezelf te zijn of het leven te leiden dat je eigenlijk zou willen?

Ook dan helpt creatieve coaching je bij het doorbreken van oude patronen en het vinden van antwoorden en meer geluk.

Praktische informatie

* Een sessie duurt meestal 1,5 uur * Technieken en materialen die aan bod kunnen komen zijn: schilderen, lichaamsgericht werken, klei, visualisaties, ‘speelmateriaal’ , bewegen, natuur, geluid/ muziek, tekenen en nog veel meer. * Bij mooi weer kunnen de sessie in het bos of op de hei plaatsvinden

Creatief coaching is prima te combineren met andere vormen van coaching.

* Je hoeft niet creatief te zijn, want het gaat niet om het neerzetten van een kunstwerk, maar om het vinden van antwoorden en oplossingen door je hoofd uit te schakelen en je zintuigen en onderbewuste in het ontspannen creatief bezig zijn, aan te spreken.

* Het tarief is € 60 per uur. In mei geldt het aanbiedingstarief van € 75 voor 1,5 uur.

Sprankels is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Sprankels uit Nijverdal : stilte retraites, coaching in de natuur, natuur coach, natuur coaching, coaching werknemers, personal coach, personal coaching, bedrijfsyoga, yoga senioren, bewegen voor senioren,Coaching, vitaliteitscoach, leefstijlcoach, natuurcoach, wandelcoach, yogacoach, coaching in de natuur, individuele coaching, mindfulness, yoga, workshops, groepsactiviteiten, yoga voor bedrijven, workshops voor bedrijven, stilte retraites, yoga, Wandelcoach, Vitaliteit coaching werknemers, Leefstijl coaching werknemers, Yoga coaching, Workshops duurzame inzetbaarheid, Groepsactiviteiten en workshops.

bron : Sprankels

Geplaatst op dinsdag 3 mei 2022.