Eten bepaalt hoe je denkt!

Wat je in je lijf stopt bepaalt je denken!

Eten bepaalt hoe je denkt!

Na een lange radiostilte van mijn kant, heb ik nu toch wel iets wat ik aan je wil vertellen:

Je denken voed je met wat je eet. Je zit beter in je vel als je weet wat je nodig hebt. Je hersenen zijn afhankelijk van wat jij geeft. Ik heb niet stil gezeten de laatste twee jaar, hoewel ik geen werk had. Ik ben zelf het Lab in gegaan. Alles wat ik deed, at of bewoog ging onder een vergrootglas en ik heb iets ontdekt:

Je denken; je focus, je concentratie en je energie is o.a. afhankelijk van wat je eet. Vet en suiker heb je nodig, maar zoveel als bij jou past. Ik ben nogal een druktemaker, dus ik verbruik veel energie. Ook wil ik alles goed doen, dat geeft me veel stress. Nu weet ik dat wat ik eet me kan helpen om beter in m’n vel te zitten, daarbij dat een beetje meer houden van mezelf (aanrader cursus Zelfcompassie zie Hupper.nl), gezelligheid, lachen met vrienden me ontspannen.

Daarom ga ik studeren aan de WUR (Wageningse Universiteit) als professional om “voedsel deskundige” te worden. Weten wat je eet, wat er met je lijf gebeurt en wat het doet met je denken is de manier om uit de shit te komen. Ik heb het zelf ondervonden en jij kan het ook ontdekken.

Je krijgt met mijn hulp meer energie, weer zin om te leren, bouwt aan je toekomst, zit weer lekker in je vel en je weet wat je eet en wat goed is voor je denken! Laten we samen gaan zitten en overleggen wat jij nodig hebt. Ik ben geen diëtiste, geen kilo pusher; ik ben coach in hart en nieren.

Hartelijke groet,

Esther van Drie

Sterre Coaching

Sterre Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Sterre Coaching uit Voorthuizen : jongeren coach, coaching voor jongeren, coaching faalangstige jongeren, coaching bij beelddenken en concept denken, coaching intelligente jongeren, coaching bij hoog sensitiviteit, coaching bij autisme, begeleiding,.

bron : Sterre Coaching

Geplaatst op dinsdag 1 maart 2022.