Even voorstellen

Voor alle nieuwe gezichten zal ik mezelf nog even kort voorstellen.

Even voorstellen

Afgelopen weken zijn er flink wat nieuwe volgers op Facebook bijgekomen! Super tof!!

Ik ben Carolien, kindercoach met behulp van paarden en kinesiologie van Sterk met Carolien. En nee, ik coach geen paarden en ook geef ik geen paardrijles, maar wat doe ik dan wel? Samen met mijn paard Feletha geef ik voornamelijk kinderen die niet lekker in hun vel zitten en onzeker zijn een steuntje in de rug. Ze krijgen meer rust en ruimte in hun hoofd, komen voor zichzelf op en geven hun grenzen aan, zodat ze zich vol zelfvertrouwen in iedere situatie kunnen redden.

Samen met Feletha en jouw kind gaan we met leuke en praktische oefeningen aan de slag. Tijdens deze oefeningen reageert mijn paard op de emoties en lichaamstaal van jouw kind. Hierdoor kan jouw kind meteen zien en voelen of hij/zij iets zelfverzekerd doet of niet, grenzen goed aangeeft en wat het effect is als je reageert vanuit boosheid. Doen, ervaren en leren vanuit positiviteit is waar het bij mij omgaat. Daar zit de kracht van de paardencoaching!

Maar wat is kinesiologie? Misschien herken je het wel, na een lange dag (werken) waarin er verschillende frustraties waren, voelt je lijf aan het einde van de dag zwaar aan. De drukte, prikkels en stress van de dag zijn in je lijf gaan zitten. Als dat een dag zo is is dat niet erg, maar als dat langere tijd speelt kan je daar zowel mentale al lichamelijke klachten door krijgen. Kinesiologie is een aanvullende natuurgeneeswijze en een verzamelnaam voor een aantal verschillende technieken die allemaal met spiertesten werken.

In het kort gezegd zet ik het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam aan, waardoor er weer (meer) balans ontstaat waardoor jij ook lekkerder in je vel gaat zitten. Na de behandeling kan je je meer ontspannen en rustiger voelen. Ook kunnen er klachten verminderen omdat de blokkade wordt opgeheven. Wat kinderen ook teruggeven is dat hun hoofd minder vol zit en hun lijf meer ontspannen is.

Elk kind kan een steuntje in de rug gebruiken, hoe zit dat met jouw zoon of dochter? Kan je daar alleen wel wat hulp bij gebruiken? Laat mij je dan helpen.

Ga voor meer informatie naar www.sterkmetcarolien.nl of bel mij op 0615564030.

Sterk met Carolien is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen, kindercoach, kindercoaching met paarden, paardencoaching, paardencoachsessies, persoonlijke coaching, persoonlijk advies, coaching in de buitenlucht.

bron : Sterk met Carolien

Geplaatst op dinsdag 31 mei 2022.