Feller Licht workshop dag 25 juni 2021

Op vrijdag 25 juni geef ik samen met mijn fantastische collega’s van het Feller Licht Netwerk weer superleuke workshops weg.

Feller Licht workshop dag 25 juni 2021

Je kunt kiezen uit vele mooie onderwerpen. We doen dit vanuit het Pay It Forward principe, dus ken je mensen die je ook een gave workshop gunt, deel dan dit bericht.

Zelf geef ik op 25 juni van 10.00-11.30 uur de workshop “WAT HET ONUITGESPROKENE JOU TE VERTELLEN HEEFT”

Hoe vaak gebeurt het niet dat zaken onuitgesproken blijven in relaties tussen geliefden of tussen ouders en kinderen? Of met een dierbare die overgegaan is, of iemand die op dit moment heel ziek is?

Oude gekwetstheden die met de mantel der liefde bedekt worden, omdat vanuit de intentie de ander te willen beschermen tegen verdriet en pijn, niet het hele verhaal verteld wordt. Wat zit er eigenlijk onder die neiging de ander te willen beschermen? Vermijden we daarmee wellicht ook het aangaan van onze eigen pijn?

Zou het niet fijn zijn om alle pijn en verdriet toe te laten en indien nog mogelijk het gesprek met de ander aan te gaan hierover? Zonder hen het gevoel te geven dat we iets van hen verwachten.

Of zonder ze medeverantwoordelijk te maken voor ons proces. Hoe kun je open eindjes nog sluiten als de ander al is heengegaan?

In deze workshop kun je in deze besloten groep je verhaal delen en dat werkt bevrijdend. Vervolgens ontdek je wat het onuitgesproken stuk jou zelf te vertellen heeft. Wat kun jij er nog van leren? Tenslotte begeleid ik je met een meditatie/visualisatie op weg naar heling. Voel jij dat je eraan toe bent om onuitgesproken zaken voor jezelf uit te gaan spreken en te helen?

MELD JE HIER AAN: https://geschierecoaching.nl/workshop-fl-ellen/

NB: Vermeld er a.u.b. even bij dat je mee wilt doen met deze workshop.

De link om deel te nemen ontvang je na de aanmelding.

Wil je de andere gave workshops bekijken, ga dan naar de pagina van Feller Licht https://www.fellerlicht.com

Ellen Geschiere Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Ellen Geschiere Coaching uit Nijmegen : life coaching, NEI therapie, ACT coaching, persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkeling, life coach, natuurgeneeskundige therapie, meditatie training, innerlijke kracht training, EFT training, healing, trauma coaching, bewustwording coaching, NEI therapie, ACT coaching, Innerlijk Kind Werk, persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkeling.

bron : Ellen Geschiere Coaching

Geplaatst op dinsdag 22 juni 2021.