FREE YOUR MIND..... AND THE REST WILL FOLLOW

Actie maand Januari:

Dit kan fantastisch met een heerlijke Access Bars behandeling. Op z'n minst heb je het gevoel een heerlijk ontspannen massage te hebben gehad, op z'n best is het het begin van een nieuwe jij.

In Access the Bars wordt gebruik gemaakt van 32 drukpunten die aanwezig zijn op je hoofd en door zachte aanrakingen gestimuleerd worden. De energie van vastgezette herinneringen en beperkende overtuigingen, die opgeslagen zijn op je harde schijf, worden opgeschoond en verwijderd. Kortom deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen. Access Bars brengt rust, openheid en het vermogen om te veranderen.

Boek via de link.

Body Wealth is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Body Wealth uit Sinderen : ontspanningsmassage, chakra healing, behandeling doterra, behandeling magnetiseren, spierklachten therapie, cupping behandeling, tok sen behandeling, eft behandeling, holistische behandeling, energetische behandeling, doterra olie behandeling, wellness consult, chakra workshop,.

bron : Body Wealth

Geplaatst op dinsdag 13 december 2022.