Ga met ons mee op ontdekkingsreis op het Land van Licht op 3 & 4 augustus

Heerlijk liggen op je meditatie matje, luisterend naar een fijne diepgaande Lichtchanneling afgestemd op het veld van de groep.

Stap met ons mee op het opstellingsveld in onze tuin met krachtcirkels. Waar je je uit eigen beweging, spelend, ontdekkend, innerlijke spiegels en cadeautjes mag ontvangen uit het veld.

Gooi je heupen los met een chakradans om het licht ook fysiek te gaan belichamen.

Tot slot nemen we je ook mee op een stilte Licht wandeling, waarin je over de aarde loopt, verbonden met jouw eigen unieke hartveld van bronlicht Liefde.

Laat je verwonderen aan wat zich in het moment aan jou ontvouwt.

Naast het programma is er ook voldoende eigen bewegingsruimte om lekker te zijn met jezelf, een 1 op 1 momentje met één van of een duik te nemen in het buiten zwembad.

Gun jij jezelf dit innerlijke feestje?

Ga met ons mee op ontdekkingsreis op het Land van Licht op 3 & 4 augustus

Boek dan je ticket via https://www.puurheelheid.nl/retraite

Voel je welkom!

Het Land van Licht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Het Land van Licht uit Oirschot : helingsplek, retraitecentrum, ascentiesymptomen, chakrahealing, cursus healing, burn-out, engelen, healing, evolutieproces, genezing, energiewerk, onverklaarbare lichamelijke klachten, emotionele problemen, energetische klachten, bewustzijnvergroten, persoonlijke ontwikkeling, engelen, lichtwereld, helende reis, reiki, chakra's, Spirituele Gemeenschap, energetische geneeskunde, lichtwerker, energetisch therapeut, energetische herinneringen, Lichtconsult, medium, healer, .

bron : Het Land van Licht

Geplaatst op donderdag 4 juli 2024.