Gedoe met schermen. Mag het anders?

Kan je wel wat handvatten voor jezelf en je kind gebruiken als het gaat om schermen. Vraag dan nu het gratis e-book aan.

Gedoe met schermen. Mag het anders?

Is het bij jullie thuis iedere dag mopperen en balen als je kind moet stoppen met gamen?

Je merkt aan je kind dat deze het zelf ook niet fijn vindt maar het lijkt niet anders te kunnen.

Ook niet als je ze voorbereid en zegt over 2 minuten stoppen, Je hebt van alles geprobeerd en het werkt maar even en voor je het weet is er weer gedoe.

Wat maakt nu dat er bij het ene kind zoveel strijd ontstaat en bij andere kinderen niet?

Het verschil wat ik merk dat het ene kind de baas blijft over het scherm dan andere kinderen. Hoe help je kinderen om zelf de regie te nemen over het scherm?

Om jouw te helpen heb ik een kersvers nieuw e-book geschreven met 25 weetjes over schermen.

Met dit E-book krijg je:

? Weetjes en handigheidjes die werken bij andere kinderen en ouders ?Je krijgt tools waarmee jij je kinderen helpt om zelf het scherm beter onder controle te krijgen ?Je herkent de valkuilen die er voor zorgen dat je kind in de ban raakt van het scherm ?Je krijgt nieuwe inzichten krijgen die je direct kan toepassen.

Met dit E-book kan je een eerste stap zetten waardoor er minder gedoe of strijd thuis zal zijn om schermen. Wil je het tijdelijk gratis ontvangen?

Vraag het hier aan: https://jeugdenkinderpraktijkrota.nl/e-book-grip-op-schermen/

Jeugd- en Kinderpraktijk Rota is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Jeugd- en Kinderpraktijk Rota uit Amersfoort : kindercoach, coaching voor kinderen met boos gedrag, coaching voor kinderen, coaching voor kinderen met weinig zelfvertrouwen, online coaching, kindercoachpraktijk, kindercoachtraject, integratieve kindercoaching, Kindercoach zelfvertrouwen amersfoort, Kind heeft woedeaanvallen, kind driftbuien, kind is vaak boos, kind faalangst, kind heeft angsten, mijn kind heeft vaak verdriet, kind huilt veel, online kindercoaching, online training ouder en kind, de kunst van boos zijn, boos gedrag kind begrijpen, emoties leren herkennen kind, emoties uiten kind, kind heeft moeite met emoties, bouwen aan zelfvertrouwen kind, praten met kind over gevoelend, zelfbeeld kind versterken, gratis kindercoach consult, .

bron : Jeugd- en Kinderpraktijk Rota

Geplaatst op dinsdag 17 mei 2022.