Geloof in jezelf!

Klein in één gedoken. Ik weet niet wat ik moet doen. Welke weg te bewandelen… Nee. Dat is niet waar. Ik weet het wel, maar ik durf niet. Bang niet gezien te worden, bang niet gehoord of begrepen te worden. Om overschreeuwd te worden. Dus blijf ik me maar verstoppen. Blijf ik maar doen wat ik altijd doe en kom ik niet verder.

Lieve jij, het is tijd de angst van het kleine meisje of jongetje in jou los te laten. Zodat jij kan gaan stralen als nooit te voren.

Ga jezelf zien, dan hoeft je niet meer bang te zijn dat de ander je niet ziet. Ga jezelf horen en op waarde schatten. Dan hoeft een ander het niet te doen. Begrijp jezelf waarom je doet wat je doet, dan hoef je aan niemand meer verantwoording af te leggen. Geloof in jezelf en een ander zal je volgen.

Laat alle angsten verdwijnen als sneeuw voor de zon, zodat jij onbevangen kunt zijn wie jij bent en je zielspad kunt bewandelen. Jouw leven, jouw keuze. Van niemand anders. Geef jezelf toestemming, een ander zal het niet doen.

Wacht niet tot het te laat is. Leef NU.

We starten deze maand met de Licht op Jezelf.
Op 6 maart en 3 april gaan we er samen voor zorgen dat jij voorgoed in het Licht blijft staan. In relatie tot jezelf, je partner, je werk en je leven. We gaan je intuïtie & je zelfvertrouwen verankeren in je dagelijks bestaan. JIJ gaat zichtbaar zijn als nooit te voren. Zodat je nu écht kunt gaan leven zoals jij het wilt.

Geen bullshit meer, alle excuses overboord en gaan staan voor wie jij bent en waar jij in gelooft. Het wordt tijd te gaan stralen, niet voor even, maar voor heel je leven.

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt? Klik op deze link en meld je aan voor de Licht op Jezelf dagen. Een unieke ervaring om nooit te vergeten. U stapt al in voor slechts 55 euro.

#nickenkirstie #spiritueelleraar #lichtwerkers #lichtcommunity #spiritualiteit #zelfhelendvermogen #chakras #intuitie #intuitievegaven #chakraleer #bewustzijn #lichtcoach #manifesteren #manifest #zelfliefde #transformatie #bewustwording #hsp #hooggevoelig #persoonlijkegroei #universum #energie #healing #holistisch #spiritueelcoach #energiewerk #lichtwerk #authentiek #geluk #energetischegeneeskunde

H.E.T. Land van Licht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van H.E.T. Land van Licht uit Oirschot : helingsplek, onverklaarbare lichamelijke klachten, emotionele problemen, energetische klachten, verslavingen, ik ben verslaafd, ik ben ziek, kanker, long-covid, fibromyalgie, lichtwereld, helende reis, chakra's, .

bron : H.E.T. Land van Licht

Geplaatst op vrijdag 17 februari 2023.