Geniet van de gastvrijheid bij Pepper Sea Club - Kreta

Luxe en de unieke warmte van de Kretenzische gastvrijheid. Dat is precies de sfeer die je ervaart bij Pepper Sea Club Hotel. De eerste stap in het hotel geeft je al het ‘’WOW’’ gevoel. De inrichting heeft een romantische sfeer, met een vleugje Midden-Oosten architectuur. Hier kom je écht tot rust.

En op deze bestemming is er ook genoeg te doen en te zien. Geniet van een dagje Chania of schuif aan op een terras aan het pittoreske vissershaventje van Rethymnon en bewonder de mooie bezienswaardigheden. Wil je even niets doen? Kan ook! Heerlijk ontspannen op het strand, dat altijd binnen handbereik is. Perfect voor een moment van totale rust en genieten van de zon en de kristalheldere zee. Daarna schuif je aan in een van de twee luxe restaurants. De perfecte manier om je dag af te sluiten.

06-45620702
monique.ravenstein@tuiathome.nl
www.tuiathome.nl/monique-ravenstein

#tuiathomemoniqueravenstein #peperseaclub #TUI

TUI at Home | Monique Ravenstein is een reisbureau uit Nederland. Trefwoorden van TUI at Home | Monique Ravenstein uit Barendrecht : Zelfstandig Reisadviseur, wereld verkennen, reisbureau, reisadviseur, reisadviseur aan huis, reisadviseur op locatie, reizen naar canada, verzorgde reizen, pakketreizen, maatwerk reizen, reis ontzorgt, Algarve vakanties, vakantiebureau, TUI at home, reiservaringen, reistips, zorgeloos op vakantie, parkeerplaats op de luchthaven, stoelreservering, bagage, excursies, transfer, autohuur, restaurantreserveringen, vliegtickets, binnenlandse vakanties, buitenlandse vakanties, zomervakantie, cruise vakantie, middenlandse zee vakanties, reistips bali, personeelsreizen, .

bron : TUI at Home | Monique Ravenstein

Geplaatst op woensdag 26 juni 2024.