Gifted Leaders is het zusterbedrijf van HSP & WERK

Benut jouw volle potentieel met ondersteuning van de gloednieuwe GIFTED GROWTH – Broadcast!

Ik neem je mee in de thema’s HSP, HB (hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid), loopbaan, business, leiderschap en ondernemen. En gooi er een tikkie energie en intuïtie doorheen. Dé elementen die je nodig hebt om een Gifted Leader te zijn en jezelf te blijven ontwikkelen.

Je wordt en blijft herinnert aan jouw uniekheid en hoe je daarmee van betekenis bent hier op aarde. Je gaat en blijft groeien!

Want wat ik helaas vaak zie bij hoogsensitieve en hoogbegaafde personen, is dat ze dit vergeten. Ze vergeten dat ze anders in elkaar zitten en voor ze het weten doen ze het weer zoals iedereen het doet. Maar dat is niet waarom jij hier bent en jouw unieke gaven hebt gekregen.

Groei vanuit jouw gaven

In GIFTED GROWTH word je geïnspireerd om het anders te doen, om buiten de gebaande paden te gaan. Om je gaven voluit te benutten in jouw werkende leven. En het bewust anders te doen dan al die anderen.

Benut jouw hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid

GIFTED GROWTH is voor jou als je:

– je herkent in de eigenschappen van hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid;
– het gevoel hebt dat er meer in je zit dan er nu uitkomt;
– regelmatig onbewust vergeet dat je anders bent dan anderen en ook andere dingen nodig hebt om je volle potentieel te benutten;
– jouw unieke gaven als HSP/HB wilt benutten in je leiderschap en/of business;
– ook open staat voor het benutten van je intuïtie, één van jouw unieke gaven!
– jezelf wilt ontwikkelen en weet dat er altijd een volgend niveau is voor jouw potentieel;
– wilt leren hoe je de voordelen van jouw HSP/HB nog beter in kunt zetten;
– nieuwsgierig bent naar mijn persoonlijke werk-, loopbaan- en business ervaringen om daarvan te leren;
– als eerste op de hoogte wilt zijn van de nieuwe dingen die ik leer in mijn werkveld;
– voelt en weet dat je hier bij wilt zijn!

Esther Kaastra - HSP/HB expert, ondernemer, loopbaan-, leiderschap- en ondernemerscoach
“Elke dag ervaar ik de meest bijzondere dingen met mijn geweldige klanten waar heel veel waarde in zit. Ook put ik uit 18+ jaar ervaring op de thema’s waar ik mee werk: hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, loopbaan, (persoonlijk) leiderschap, ondernemen en intuïtie. Daarnaast volg ik hele waardevolle opleidingen, waarin ik zo veel leer, dat koppel ik aan wat ik al weet en vervolgens ontstaan de mooiste inzichten.

Vaak denk ik dan: ohhh, ik ga hier een post, blog of een podcast van maken, maar daar heb ik niet altijd de tijd voor. En zo verdwijnen de mooiste inzichten.

Met dit programma deel ik ze direct met jou! En daar heb ik toch veel zin in!”

Meer over Esther Kaastra
Mijn naam is Esther Kaastra, directeur van HSP & WERK, landelijk bureau voor loopbaan-, persoonlijk leiderschapsontwikkeling, outplacement en re-integratie van hoogsensitieve professionals. Tevens oprichter van Gifted Leaders, voor hoogsensitieve hoogbegaafde leiders en ondernemers die willen excelleren in hun leiderschap.

Op dit moment begeleiden we in totaal zo’n 50 mensen in een groepsprogramma of 1-op-1 traject. Maar mijn missie is veel groter! Ik gun elke HSP/HB een werkend leven waarin al hun talenten tot bloei mogen komen. Een leven waarin je groeit vanuit jouw gaven!

En daarom is hier GIFTED GROWTH!

Meld je hier aan!

HSP & WERK is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van HSP & WERK uit Harderwijk : loopbaanontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, hoogsensitieve professionals, HSP en werk, Ik ben hoogsensitief, Sensitief Leiderschap, hoogsensitieve leider, HSP ondernemer, leiderschapscoach, .

bron : HSP & WERK

Geplaatst op dinsdag 4 juni 2024.