Gratis intakegesprek voor mensen met in- of doorslaap problemen

Er zijn veel mensen die wel eens niet lekker slapen. Je bent de volgende dag wat minder waard dan normaal, maar na een nacht goed slapen trekt zich dat ook weer recht. Lijd je aan een chronische vorm van slecht slapen, dan kan zich dit dus niet goed recht trekken. Dit heeft invloed op herstel, energievoorraad, hormonen, gemoedstoestand en bijvoorbeeld focus. Heb jij twee keer per week of vaker moeite met inslapen, doorslapen, en/of wordt je geregeld wakker en lukt het niet meer in te slapen? Dit zijn allemaal vormen van slapeloosheid.

Als we de statistieken erbij nemen dan slaapt ongeveer acht procent van de mensen tussen twaalf en zestien geregeld slecht. Naarmate dat de leeftijd stijgt, stijgen ook de percentages. Bij mensen tussen de veertig en vijftig is dit percentage al negentien procent, en ga je naar de groep van vijfenzeventig plussers kijken dan ligt dit percentage op achtentwintig procent. Dit zijn veel mensen die niet goed slapen. Gemiddeld gezien slapen vrouwen slechter dan mannen: een kwart van alle vrouwen geeft namelijk aan geregeld slecht te slapen.

Om deze redenen heb ik er dan ook voor gekozen om een blog te schrijven met tips bij slapeloosheid. Wellicht zijn sommige tips erg logisch en andere tips misschien wat meer vergezocht. Het is dan ook erg persoonlijk waar jouw slaapproblemen vandaan komen. Hoe bewuster je van de mogelijkheden bent des te meer invloed je op dit probleem uit kunt oefenen.

Zie mijn website voor alle tips, maar je kunt ook gebruik maken van een gratis intakegesprek wanneer u erg veel last heeft met het in- of doorslapen.

Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch is een natuurgeneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch uit Valkenburg : energetische therapie Horn, energetische therapie valkenburg, Doorslaapproblemen valkenburg, Doorslaapproblemen Horn, Piekeren Horn, Piekeren valkenburg, omgaan met emoties valkenburg, omgaan met emoties Horn, Chronische vermoeidheid Horn, Chronische vermoeidheid valkenburg, Burn-out klachten valkenburg, Burn-out klachten Horn, Slaapproblematiek, slapeloosheid.

bron : Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch

Geplaatst op maandag 27 november 2023.