Gratis minicursus neurodiversiteit en beelddenken

De zeven aspecten van beelddenken en neurodiversiteit die jij, als ondernemer, moet weten om het beste uit jouw werknemers te halen.

Alle belangrijke speerpunten van het beelddenken op een rijtje.

In deze minicursus ontdek je o.a.:
- Wat beelddenken en taaldenken is
- Wat een dominantieprofiel is en hoe dat bepaald hoe iemand communiceert, leert en presteert.
- Dat veel mensen met een neurodiversiteit beelddenken als voorkeursdenken heeft.
- Dat hooggevoeligheid een onderdeel is van het beelddenkende brein.
- Dat het hooggevoelige denkproces vaak de oorzaak is van burn-out en trauma.
- Welke talenten beelddenkers over het algemeen bezitten.
- Hoe jij daar als werkgever of als werknemer van kan profiteren.

Een goede, blije werknemer, die zin heeft in zijn werk, is goud waard. Niet alle werknemers passen zomaar in het standaard plaatje van de werkvloer.

Een aantal van hen is hooggevoelig, creatief, autonoom en hebben moeite met de hoge werkdruk die tegenwoordig de norm is. En toch is dit een hele waardevolle groep werknemers die juist een grote potentie heeft. Innovatie en out of the box-denken is hun tweede natuur.

Door in te spelen op de andere behoeften van deze werknemers kunnen we een werkomgeving creƫren die wel rekening houdt met de individuele verschillen van mensen en kunnen we het beste uit elke werknemer halen. Geen burn-out, geen overmatig ziekteverzuim maar mensen die hun talenten kunnen aanspreken en kunnen doen waar ze van nature goed in zijn.

Dat worden de werknemers die graag dat uurtje extra werken als het nodig is, die hart hebben voor de zaak en graag dat extra stapje doen om het bedrijf op te tillen tot grotere hoogte dan dat je via de oude weg weet te bereiken.

Wil jij weten wat jij kunt doen om al jouw werknemers te laten groeien en bloeien? Download dan vandaag nog jouw gratis 'minicursus beelddenken voor bedrijven'

Waar kunnen wij jouw gratis minicursus naartoe sturen?
Vul je mailadres hier in en het komt naar je toe.

Beeldig Brein is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Beeldig Brein uit Zelhem : Huiswerkbegeleiding, rekenbegeleiding, beelddenkers, beelddenken, bijscholing, hulp bij huiswerk, opleiding beelddenken, leermogelijkheid kind onderzoeken, niet passend onderwijs, beelddenken op school, hoe moet ik leren, beelddenk kenmerken, passend onderwijs voor iedereen, kernopleiding beelddenken, webinar beelddenken, mini cursus beelddenken, vastlopen op school,.

bron : Beeldig Brein

Geplaatst op donderdag 11 mei 2023.