Gratis top masterclass - direct te volgen

Zet vandaag de 1e stap naar jouw droombedrijf

Gratis top masterclass - direct te volgen

Zó vind je klanten. Ontdek dé 7 groeistrategieën (duur 60 min) - direct na inschrijving te volgen

Leer nu hoe je de meest cruciale onderdelen in jouw business goed op elkaar af kunt stemmen. Met een heldere strategie, verbindende sales en spot on marketing. Want alleen dan komt jouw klantenstroom op gang.

In mijn gratis online masterclass van een uur vertel ik jou hoe ook jij jouw business kunt uitbouwen tot een succesvol bedrijf.

Je ontdekt:

? Waarom het zonder goed fundament onder jouw business onmogelijk is om te groeien ? Hoe je zo’n stevig fundament bouwt zodat jouw marketing en sales eindelijk tot meer klanten gaat leiden ? Waarom het zo belangrijk is om te weten wat het exacte probleem is van jouw ideale klant, zodat je jouw aanbod daarop kunt ontwikkelen ? Hoe je een simpele strategie ontwikkelt om klanten aan te trekken ? Wat de grootste marketingfouten zijn die ondernemers maken ? Welke analyses je regelmatig moet doen om te groeien en wat een makkelijk systeem is om jouw financiën te managen

Mijn insteek is lekker praktisch, no-nonsens en je krijgt weer ontzettend veel zin om aan de slag te gaan.

Meld je nu aan en doe direct de training! Ga naar deze link: https://lisettebrattinga.coach/gratis-online-masterclass/

En uiteraard ontvang je de onmisbare Roadmap to Success!

Ik beloof je dat jouw inzichten over succesvol ondernemen blijvend anders zijn en je met een frisse blik verder aan jouw bedrijf kunt bouwen.

Lisette Brattinga Business Coach is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Lisette Brattinga Business Coach uit Rotterdam : gecertificeerde Professional Coach, professional coach, coaching voor startende ondernemers, coaching voor grote bedrijven, online business coach, business coach, coaching voor dienstverlenende ondernemers, coaching voor starters, blauwdruk voor succesvol ondernemen.

bron : Lisette Brattinga Business Coach

Geplaatst op dinsdag 10 augustus 2021.