GROOTSTE ECONOMISCHE GROEI IN FLEVOLAND

DAAR PAST EEN BRUISENDE ZAKENBEURS BIJ: REGIO NETWERKDAGEN FLEVOLAND

De Regio Netwerkdagen Noordoostpolder & Urk die elk jaar in Emmeloord worden gehouden breiden uit tot de Regio Netwerkdagen Flevoland. Van een plaatselijk evenement naar een provinciaal evenement. Bedrijven, overheden en andere organisaties uit Flevoland en aangrenzende gemeenten die zich aan een breed zakelijk publiek willen voorstellen, hebben daar nu de gelegenheid voor.

De beursoppervlakte wordt verdubbeld doordat men een tweede hal van het Bosbadhal complex in Emmeloord bij de beurs gaat betrekken. De beurs vindt plaats op woensdag 21 oktober en donderdag 22 oktober aanstaande en is voor het zakelijk publiek elke dag geopend van 14.00 tot 21.00 uur. De inschrijving is inmiddels volop gaande. Deelnemers van vorige edities reserveren hun plekken die zij eerder naar volle tevredenheid hebben gehad. Bezoekers van eerder beursedities melden zich met hun bedrijven en organisaties nu aan als deelnemer omdat zij enthousiast zijn geworden over de opzet en de kwaliteit van de beurs.

De sterkste economische groei vinden we dus in Flevoland, aldus het CBS. En daar past een ambitieuze en bruisende zakelijke manifestatie als de Regio Netwerkdagen Flevoland zeker bij. Voor meer informatie: kijk op www.netwerkdagen.nl

Geplaatst op vrijdag 8 mei 2015.