Happy Kids Weerbaarheidstraining

Heeft ze vaak een duwtje nodig om iets nieuws te proberen?
Vindt ze het moeilijk om voor zichzelf op te komen?
Hoort je haar regelmatig negatief over zichzelf praten?
Maakt ze zich zorgen over wat anderen van haar denken?

Meld haar dan aan voor de Happy Kids Weerbaarheidstraining. Vooral gevoelige kinderen die zich vaak onzeker voelen, snel boos of verdrietig zijn, zich terugtrekken, gepest worden, moeite hebben met het maken van vrienden, opzien tegen nieuwe situaties of gewoon niet lekker in hun vel zitten, zullen baat hebben bij de training.

Tijdens deze sociaal-emotionele weerbaarheidstraining besteden we op een ontspannen manier aandacht aan:
• Het herkennen en uiten van gevoelens
• Het opbouwen van zelfvertrouwen
• Opkomen voor jezelf
• Omgaan met plagen en pesten
• Het leggen van contacten met anderen
• Ontspanningstechnieken

We doen dit op ontspannen wijze middels kringgesprekken, bewegings- en contactoefeningen, spel, visualisatie, verhalen en creatieve opdrachtjes zoals tekenen en schrijven. Doordat de groep klein is, kan het programma worden aangepast aan de behoeften in de groep.

Voor de kinderen zijn er 6 sessies van 1,5 uur. Daarnaast is er een informatiebijeenkomst voor de ouders en een afsluitend gesprek.
Samen zorgen we ervoor dat je kind weer voelt, dat ze helemaal goed is zoals zij is!

Interesse? Op de website vind je meer informatie. Daar kun je je ook aanmelden voor een intakegesprek. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om mij te bellen 06-54912370

• Overal waar "zij/haar" staat, kun je ook "hij/hem" lezen.

#SociaalEmotioneleWeerbaarheid #Zelfvertrouwen #Kindercoaching #OpkomenVoorJezelf #Emoties #Ontspanning #Kinderen #Leren #Groei

Happy Kids Trainingen is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Happy Kids Trainingen uit Den Haag : het vergroten van het zelfvertrouwen, angst oplossen, begeleiding bij hoogsensitiviteit, leren hoe te leren, kindercoaching, kinder weerbaarheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, coaching voor kinderen.

bron : Happy Kids Trainingen

Geplaatst op maandag 4 september 2023.