Hart op de tong in beeld

Met jongen van 8 jaar gewerkt met Hart op de tong in beeld. Zijn vader is plotseling overleden. Wat hij niet kan vertellen laat hij zien. Zo mag ik een kijkje nemen in zijn ziel.

Hij is geen prater en vertelde zijn verhaal in de eerste sessie aan de hand van Hart op de tong in beeld. Hier liet hij het trauma zien. Dit plaagde hem in zijn dromen. Hij wilde niet alleen zijn, durfde niet te slapen. De tweede sessie hebben we met EMDR aan dat beeld gewerkt. De derde sessie komt hij heel anders binnen hij is uitgerust. Durft weer alleen te slapen en heeft geen nare dromen meer. Hij zet nu een mooi beeld van zijn vader neer. Hij is aan het vissen met zijn vader en zijn broers!

Dankjewel mooie jongen, ik heb veel van jou geleerd!

Wil jij ook leren opstellen met Hart op de tong? Kom naar de training op 2 en 3 juni.

SKJ geaccrediteerd!

#training #hartopdetong #harmonycoaching #systemischwerken #therapie #rouw #scheiding #verlies #therapeutischspel #tafelopstelling #vloeropstelling

Harmony Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Harmony Coaching uit Ommen : rouwcoach, verliescoach, persoonlijke coach, Hart op de tong, therapeutisch bordspel, training, Tafelopstellingen, gezinssysteem, verdieping vinden, overlijden kind, overlijden partner, verlies dierbare, verlies baan coaching, zelfvertrouwen, in balans komen, .

bron : Harmony Coaching

Geplaatst op woensdag 26 april 2023.