Healing flow | Let your energie flow - Gezondheid en Spirituele beurs te Bolsward

Zaterdag 11 november van 11.00 tot 17.00 uur kunt u mij hier ook vinden om één van mijn massage's en healingen zelf te ontvangen.

Ik sta er met massages, energie healingen voor je fysieke, emotionele, mentale en spirituele vlakken. En aanbiedingen om de poncho's, runestenen met beschrijving en los verkoop van de het runestenen boek, smudgesticks van salie en lavendel en voor € 1.00 een zakjes lavendel, Sali, dennennaalden, houtschijven, verschillende bloemenblaadjes voor je kamers te smudges of heerlijk in je kledingkast. Voor de heerlijke geuren.

Kom gezellig binnen wandelen zaterdag. En te voelen wie jou kan ondersteunen van alle standhouders.

Ook is het mogelijk om voor de beursprijzen een afstand Healing af te spreken met tijd en datum, natuurlijk in goed overleg met elkaar.

En dan niet te vergeten: Ik verkoop leuke cadeautjes voor jezelf of om weg te geven, de feestdagen zijn in aantocht.

Tot morgen allemaal.

Adres beurs:
Gezondheid en Spirituele beurs | Healing Flow
Café Restaurant | De GroeneWeide
Snekerstraat 2
8701 XD Bolsward

Zaterdag 11 november. Om 11:00 gaan de deuren open.
Entree: €5,-

www.healingflow.nl

Wilke de Jager, Massage Reiki Ontspanning & Creativiteit. Centrum voor levenskunst. is een paramedisch centrum uit Nederland. Trefwoorden van Wilke de Jager, Massage Reiki Ontspanning & Creativiteit. Centrum voor levenskunst. uit Lippenhuizen (Heerenveen) : massage, reiki, ontspanningsmassage, sportmassage, coaching, creatieve workshop, energie healing, energie inwijdingen.

bron : Wilke de Jager, Massage Reiki Ontspanning & Creativiteit. Centrum voor levenskunst.

Geplaatst op vrijdag 10 november 2023.