Healing flow | Let your energie flow - Gezondheid en Spirituele beurs te Houtigehage

Zondag 15 oktober van 11.00 tot 17.00 uur kunt u mij hier ook vinden om één van mijn massage's en healingen zelf te ontvangen.

Zodat uw zelf-genezend vermogen van uw lichaam op een ontspannende manier op uw fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam te ondersteunen. Ik krijg door, door samenwerking met onze spirits en hogere zelf, om u te ondersteunen en om u leven makkelijker te maken. Verleden, Heden en toekomst. Waarbij dus de aura/chakra's opgeschoond worden.

Of zin in een heerlijke drumhealing/massage? De drum kan ook in groepsverband gegeven worden. Of de heerlijke fysieke massages van hoofd, nek, schouders, armen en handen, desnoods de voeten.

Ook is het mogelijk om voor de beursprijzen een afstand Healing af te spreken met tijd en datum, natuurlijk in goed overleg met elkaar.

En dan niet te vergeten: Ik verkoop leuke cadeautjes voor jezelf of om weg te geven, de feestdagen zijn in aantocht.

Tot zondag allemaal.

Adres beurs:
Gezondheid en Spirituele beurs | Healing Flow
Dorpshuis de Huchte
Buorren 23
9223 LB Houtigehage

Zondag 15 oktober. Om 11:00 gaan de deuren open.
Entree: €5,-

www.healingflow.nl

Wilke de Jager, Massage Reiki Ontspanning & Creativiteit. Centrum voor levenskunst. is een paramedisch centrum uit Nederland. Trefwoorden van Wilke de Jager, Massage Reiki Ontspanning & Creativiteit. Centrum voor levenskunst. uit Lippenhuizen ( Opsterland ) : massage, reiki, ontspanningsmassage, sportmassage, coaching, creatieve workshop, energie healing, energie inwijdingen.

bron : Wilke de Jager, Massage Reiki Ontspanning & Creativiteit. Centrum voor levenskunst.

Geplaatst op vrijdag 13 oktober 2023.