Health & Coaching Retreat

Wil jij ook werken aan een gezondere leefstijl terwijl je geniet van het prachtige Portugal? Tijdens het Health & Coaching Retreat drukken we op de resetknop en ga je ervaren hoe het is om gezond te leven.

Health & Coaching Retreat

Portugal / Zaterdag 25 september t/m zaterdag 2 oktober 2021

De 3 pijlers tijdens deze reis: 1. Voeding 2. Beweging 3. Ontspanning

Accommodatie: We zullen verblijven in een honderd jaar oud herenhuis met zoutwaterzwembad, gelegen in een prachtige omgeving in de beboste heuvels van Midden-Portugal, ver weg van de drukte.

Maaltijden: Iedere dag is er meer dan voldoende gezonde voeding. Verwacht culinaire vegetarische hoogstandjes met verse seizoensgebonden ingrediënten uit eigen biologische tuin of van lokale groenteboeren.

Dagprogramma: Er zijn activiteiten geregeld, waaronder verschillende excursies, een massage, een klankschalensessie en lichte wandelingen. Daarnaast is er natuurlijk genoeg tijd om heerlijk uit te rusten aan het zwembad en te genieten van de prachtige omgeving.

Coaching: Bij het retreat is twee uur coaching per persoon inbegrepen waarin we kijken hoe jij een goed begin kunt maken aan een nieuwe leefstijl.

Kosten: Bij de prijs van het retreat is inbegrepen de transfer van het vliegveld naar de accommodatie, het verblijf, maaltijden, activiteiten en coaching. De vliegreis is niet inbegrepen. Bij boeking heb je drie opties. 1. Driepersoonskamer: drie losse bedden en 1 badkamer: € 1150,- p.p. 2. Tweepersoonskamer: twee losse bedden of één tweepersoonsbed, 1 badkamer: € 1250,- p.p. 3. Eén persoonskamer: twee losse bedden of één tweepersoonsbed, 1 badkamer: € 1450,- p.p.

Aanmelden via: info@tpsante.nl

* U kunt betalen in termijnen. Bij boeking vragen wij een aanbetaling van 100 euro. Twee weken voor de vertrekdatum moet het volledige bedrag betaald zijn. I.V.M. Corona kijken we twee weken van te voren of het retreat door kan gaan. Wanneer het onverhoopt geen doorgang kan vinden, ontvangen alle deelnemers het gestorte bedrag of een voucher terug.

TP Santé is een therapeut uit Nederland. Trefwoorden van TP Santé uit Blerick : natuurgeneeskundig therapeut, gezonde leefstijl, Energetische Morfologische Bloedtest, coaching bij overgangsklachten, mental coaching, persoonlijke coaching, voedings coach, bio resonantie therapie.

bron : TP Santé

Geplaatst op maandag 2 augustus 2021.