Heb jij een opleiding gevolgd voor het coachen/begeleiden van kinderen e/o volwassenen met of zonder paarden?

Heb jij een opleiding gevolgd voor het coachen/begeleiden van kinderen e/o volwassenen met of zonder paarden? (misschien ben je nog in opleiding of al volop bezig) maar niet in het bezit van een eigen paard of een geschikte locatie om te werken of te oefenen. Dan zouden wij jou misschien kunnen helpen.

Wij bieden 1 keer per week onze 2 paarden aan op een mooie locatie in het buiten gebied van Oud-Vossemeer. Dit is vlakbij Bergen op Zoom en ongeveer 40 minuten van Rotterdam. Jij ontvangt jouw klant in alle rust in het sfeervolle coach huisje voorzien van koffie & thee. Daarna kan jij of je klant kiezen waar er gewerkt gaat worden, in de grote bak of de kleinere paddock die direct aan de stallen ligt. De stallen beschikken tevens over een klein afdak. Er zijn pionnen, hoepels en andere attributen beschikbaar.

Voor een 1e indruk zie mijn website, hier staan foto’s van de locatie zowel gegeven sessies. www.bijheidyspaardencoaching.nl

Dit alles kan niet zonder onze lieve paarden vrienden, een grote Spaanse ruin genaamd Oliverno en 1 mini paardje genaamd Sammie samen een ijzersterk team met elk hun eigen kwaliteiten.

Voor onze deur ligt het vogel natuur gebied De Rammegors, hier kan men na een sessie nog een heerlijke wandeling maken en alles laten bezinken voordat hij/zij weer verder gaat met de dagelijkse dingen.

Waarom?

Omdat ik om mij heen hoor dat het vaak als moeilijk e/o spannend wordt ervaren om te gaan beginnen of ermee verder te gaan. Door ermee bezig te zijn op welke manier dan ook creëer jij je eigen vorm. Ik heb hier ook mee geworsteld en inmiddels de manier gevonden die werkt voor mij. Daarom bied ik dit aan, voor diegene die het nodig heeft. Zowel voor het oefenen als het daadwerkelijk coachen. Ik help je met de paarden, de coaching is aan jou. Vragen stellen is natuurlijk geen enkel probleem. Zo helpen we elkaar om nog meer mensen in contact te brengen met deze prachtige dieren die ons zo veel te vertellen hebben.

Waarom 1 keer per week?

Als eigenaar van paarden ben je verantwoordelijk voor hun welzijn en ben je zuinig op deze geweldige viervoeters. Wij vinden het heel belangrijk dat ze ook gewoon paard kunnen zijn. Zonder elke dag klaar te moeten staan voor onze behoeftes. Ze kunnen naar binnen en naar buiten wanneer ze willen. Beschikken over een afdak en een buitenbak met speelgoed. Zoeken dagelijks naar de verstopte wortels en hebben onbeperkt toegang tot hooi in de stal, in een boom of tussen boomstammen. We doen ons best om ze op een leuke manier bezig te houden, ook al leven ze in gevangenschap.

Ben jij geïnteresseerd, neem dan contact met mij op voor een kennismaking e/o verdere informatie.

Ik hoor je graag,

Warme groet, Heidy

Contact via info@bijheidyspaardencoaching.nl of 06 46872949

Locatie: Zeedijk 7 te Oud-Vossemeer

Bij Heidy's Paardencoaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Bij Heidy's Paardencoaching uit Oud-Vossemeer : Paardencoaching, Paardencoach, werken met paarden, onzekerheid, onrust, pesten, vermoeidheid, burn-out klachten, paniek aanvallen, eigen grenzen herkennen, geen nee kunnen zeggen, relatie sessie, gezin sessie, verlies, trauma's, ontspanning, inzichten, groei,.

bron : Bij Heidy's Paardencoaching

Geplaatst op vrijdag 3 maart 2023.