Helpt Voetreflex+ massage tegen stress?

Helpt Voetreflex+ massage bij Stress?

Iedereen heeft er weleens last van. Misschien heb je een druk leven waarin niet altijd alles vlekkeloos verloopt. Huishouden draaiende houden, deadlines die af moeten, kopzorgen door de hectiek in de wereld, onzekerheden, sociale contacten bijhouden en wat er allemaal nog meer bij komt kijken in deze drukke maatschappij.

Onze gejaagde manier van leven, de vele prikkels waar we aan blootgesteld worden bv stralingen, luchtvervuiling, toevoegingen in onze voeding zijn allemaal belastend voor de mens en kan stress veroorzaken zowel fysiek, mentaal en emotioneel.

Door al deze druk(te) vergeten wij onszelf wel eens. We vergeten te ontspannen, we vergeten in het hier en nu te leven, wat voel ik, wat ervaar ik. Vaak zijn we bezig met “wat vindt die ander hiervan” i.p.v. wat vind ik zelf hiervan. Bij stressgevoelens creëren de gedachten een spanningsveld. Doordat je hart iets anders wilt dan je eigenlijk doet. Het “ja maar……” syndroom.

Als jij stress hebt, ervaar je het gevoel dat er zoveel moet en dat je in een sneltrein zit die maar moeilijk te stoppen is.

Wat doet Voetreflex+ massage bij stress?

Als je ervan bewust bent dat 80% van alle ziektebeelden stress gerelateerd zijn, dan kun je beseffen wat ontspanning voor jou kan betekenen. En kan een Voetreflex+ massage die ontspanning geven die je nodig hebt. Het antwoord is JA.

Voetreflex+ massage heeft een groot voordeel dat het altijd ontspannend werkt. Stel je eens voor: je ligt heerlijk op een massagetafel desgewenst onder een deken, op de achtergrond rustige muziek, er wordt gewerkt met warme olie, even kun je alle gedachten/problemen vergeten en jezelf aan een diepe ontspanning overgeven.

Ontspannen is ook spanning ervaren. Dat wil zeggen dat je vaak pas voelt hoe gestrest je bent, nadat de ontspanning wordt toegelaten. Vaak zie je na een behandeling dat je jezelf eerst heel moe gaat voelen. Je voelt dan dat er zoveel vermoeidheid in je lichaam zit, doordat jij jezelf “weleens” vergeet. De reactie is misschien niet de reactie waar je op gehoopt hebt, maar het is wel een hele goede reactie. Gelukkig is het niet van lange duur en verdwijnt de vermoeidheid vanzelf en komt de energie en de vitaliteit snel terug en voel je je herboren.

De werking van Voetreflexologie.

Bij Voetreflexologie wordt er vanuit gegaan dat het zelfgenezend mechanisme van het lichaam gestimuleerd wordt, de bloed- en energiedoorstroming verbetert en het zenuwstelsel op een positieve manier beïnvloedt wordt. Een goede doorbloeding en energiedoorstroming in organen, weefsels en cellen zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden en voedingsstoffen beter aangevoerd worden. Dit heeft een vitaliserend en opbouwend effect voor het lichaam.

Maak snel een afspraak en laat de spanning uit je lichaam verdwijnen.
De maand Februari € 50,00 ipv € 65,00

Vitale groet,

Alice de Heus
Bewust-Zijn prakijk Alice
Tel: 06-40122864
www.praktijkalice.nl

Bewust-Zijn praktijk Alice is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Bewust-Zijn praktijk Alice uit Hedel : Voetreflex therapie Zaltbommel, Regenesis therapie Zaltbommel, Touch of matrix Zaltbommel, bewustwording Zaltbommel, ontspanning Zaltbommel, balans Zaltbommel, Bodyscan Zaltbommel, immuunsysteem versterken Zaltbommel, Stoelmassage Zaltbommel, Voetreflexzone massage Zaltbommel, Burn-Out Zaltbommel, psychische klachten Zaltbommel, lichamelijke klachten Zaltbommel, Voetreflex therapie Hedel, Regenesis therapie Hedel, Touch of matrix Hedel, bewustwording Hedel, ontspanning Hedel, balans Hedel, Bodyscan Hedel, immuunsysteem versterken Hedel, Stoelmassage Hedel, Voetreflexzone massage Hedel, Burn-Out Hedel, psychische klachten Hedel, lichamelijke klachten Hedel, .

bron : Bewust-Zijn praktijk Alice

Geplaatst op donderdag 26 januari 2023.