Het is goed genoeg en daardoor was het ook altijd goed genoeg

Heel lang hield ik mezelf onbewust klein en kon ik niet groeien. Ik zag de kansen en mogelijkheden wel, maar kon en mocht ze niet belichamen van mezelf. Dat saboteerde ik op onbewust niveau vanuit de overtuiging dat ik het niet waard was in het begin.

Later zette ik mezelf vast in het is goed genoeg en daardoor was het ook altijd goed genoeg. Mijn leven was goed en daar genoot ik ten volle van.

Maar iets in mij wilde toch ervaren hoe het was om meer te hebben van alles. Om groter te zijn. Maar ik luisterde naar anderen die zeiden, maar het is toch goed zo. Wees blij met wat je allemaal hebt. En toch bleef het verlangen aanwezig, maar dat onderdrukte ik tot een paar weken geleden. Toen kwam er een shift in mij tijdens een Lichtcirkel en voelde ik de ruimte ontstaan om mijn diepe verlangen te mogen gaan ervaren. Dat ik wel groot en succesvol mag zijn.

En ik mag anderen mee nemen op die reis, die ook dat diepe verlangen hebben en voelen dat ze dat willen gaan ervaren nu in 2024!

We gaan op reis naar het land van mogelijkheden en expansie. Groter groeien dan dat je nu al bent. Niet meer vanuit een bewijsdrang of een weggeduwde pijn, maar gewoon omdat het KAN en MAG! Om te gaan doen waar we zin in hebben en boven jezelf uit te stijgen. Om iets te creëren in onszelf en buiten onszelf vanuit Joy en compassie. Zonder angst naar buiten treden als je ware zelf. Om iets te doen waar we al heel lang naar verlangen diep in onszelf!

Om je verlangen en dromen vanuit je energetische binnenwereld werkelijkheid te laten worden in je fysieke lichaam en wereld.

Om je een idee te geven:
- Ultime Basisveiligheid
- Mega Creatiekracht
- Enorm veel (Zelf)Vertrouwen
- Overlopen van Liefde
- Super sterke Intuïtie
- Vloeiende woordenstroom
- Diepe tevreden-, heel en compleetheid.

Stel je eens voor dat je in 2024 vanuit deze Levenskrachten kunt gaan leven. Hoe zou dat voelen? Hoe zou je leven er dan uit zien?

Ik kan je nu al uit ervaring zeggen dat het boven je verwachting zal zijn!

Voel jij nu iets kriebelen of een verlangen opborrelen? Stuur een berichtje voor de verdere details van deze magische reis!

#expanderen #landvanmogelijkheden #superkracht #nieuwbegin #selflove

Het Land van Licht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Het Land van Licht uit Oirschot : helingsplek, retraitecentrum, opleiding, chakrahealing, cursus healing, burn-out, engelen, healing, evolutieproces, genezing, energiewerk, onverklaarbare lichamelijke klachten, emotionele problemen, energetische klachten, bewustzijnvergroten, persoonlijke ontwikkeling, engelen, lichtwereld, helende reis, reiki, chakra's, Spirituele Gemeenschap, energetische geneeskunde, lichtwerker, energetisch therapeut, energetische herinneringen, Lichtconsult, medium, healer, .

bron : Het Land van Licht

Geplaatst op maandag 15 januari 2024.