Het Land van Licht, een veilige krachtplek voor jou & je gezin.

Het Land van Licht, een veilige krachtplek voor jou & je gezin. Om jezelf & elkaar te ontmoeten. Om te verbinden, samen te zijn, te helen en het leven te vieren.

Om ons ziel & mens zijn positief te voeden. Voor jong en oud. Samen leven zoals het bedoelt is. Samen zijn van hart op hart, zonder oordeel, met een open en nieuwsgierig blik naar elkaar.

Met de uitnodiging om je maskers thuis te laten en samen onze unieke zelven te gaan zijn.

Op H.E.T. Land van Licht kun jij verschillende reizen maken. Met jezelf, met je gezin en met een reisleider. Je kunt zelfs overnachten om je even de volle aandacht aan je ware zelf te geven. Het land is als het ware een groot opstellingsveld waarin jij je mag & kan bewegen. Maar je kan ook in stilte zakken, lekker creatief aan de slag of deelnemen aan een workshop die gegeven wordt op het Land.

Er is een overdekte buiten plek waar jij jezelf creatief kunt uiten in dans, schrijven, schilderen, voor je uit staren, kopje thee drinken, maar waar ook buiten events georganiseerd worden. Er zijn ook wandelroutes.

Daarnaast is er een vier het leven plek, bid plek, knuffel plek, een adem plek, kampvuur plek, geniet plek, een stilte plek, loslaat- en verbindingplek.

En niet te vergeten een bevrijdingsplek, waar jij jezelf, je lichaam, je cellen kunt bevrijden van alles wat er niet in thuis hoort. Ook op deze plek is er een zeer helende energie aanwezig die jou ondersteunt in het loslaatproces.

Het land is een groot energetisch veld wat in dienst staat van je hoogste goed. Je zult op elke plek precies ontvangen wat je nodig hebt aan inzichten, heling & genezing op het moment dat je aanwezig bent op het land.

Je bent van harte welkom om sfeer te komen proeven!
Ook zijn er dagen dat je lekker met je kind kan komen spelen.

Hou onze website & story’s op Facebook in de gaten voor de actuele openingstijden.

Meer informatie over het Land van Licht vind je op de website: www.hetlandvanlicht.nl

Liefs Kirstie

Het Land van Licht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Het Land van Licht uit Oirschot : helingsplek, retraitecentrum, opleiding, chakrahealing, cursus healing, burn-out, engelen, healing, evolutieproces, genezing, energiewerk, onverklaarbare lichamelijke klachten, emotionele problemen, energetische klachten, bewustzijnvergroten, persoonlijke ontwikkeling, engelen, lichtwereld, helende reis, reiki, chakra's, Spirituele Gemeenschap, energetische geneeskunde, lichtwerker, energetisch therapeut, energetische herinneringen, Lichtconsult, medium, healer, .

bron : Het Land van Licht

Geplaatst op woensdag 10 mei 2023.