Het openen van mijn hart

Ik dacht altijd wel dat mijn hart flink open was.

Het openen van mijn hart

Tijdens een spirituele reis heb ik de connectie met Maria Magdalena mogen ontvangen welke mij in een diepe onvoorwaardelijke liefde brengt, wanneer ik werk bijvoorbeeld. Bij de Shiatsu behandelingen of bij de begeleidingssessies, stroomt deze liefdesenergie rijkelijk. Het maakt dat ik vanuit die Liefde onbevooroordeeld kan kijken naar mijn cliënten. Wat beweegt ze, of wat beweegt ze juist niet, waar in het lichaam bevindt zich hun pijn, waar is er een leegte, waar is de verkramping, waar is het er té stil, wat mag gaan stromen, wat mag gaan openen. Als deze dingen mag ik waarnemen vanuit deze staat van Zijn noem ik het maar. Wanneer ik daar ben, dan vult deze Liefde mij tegelijkertijd.

Nu ik net terug ben uit Egypte, heb ik mogen ervaren dat er nog een flink stuk diep in mijn hart op slot zat. Het stroomde niet, het liet niets toe. Dat is namelijk veiliger, want dan behoud ik de controle over dit gebied. Echter was ik me daar niet echt bewust van. Ik realiseer me, al jaren, dat ik antennes heb voor mensen die iets anders van mij willen. Iets wat ik niet wil geven, dat wat voor mij niet zuiver is. In de tempel van Horus mocht ik de diepe warmte, een overweldigende Liefde ervaren en kon ik het redelijk door mij heen laten stromen en mijzelf er mee vullen. Niettemin, het gebeurde gewoon. In de dagen er na, werd me duidelijk waaróm ik het altijd op slot had gehouden, en hoe eng het ook is om mijn hart nóg verder te openen! Ik vertrouw namelijk niet zo gauw mensen écht écht op een diep level. Ik laat mijn diepste zelf ook niet zien eigenlijk. En dat raakte mij enorm. Dat besef, dat ik altijd scan, als op een hoger energetisch level, wat ook inhoudt dat ik boven in mijzelf, mijn lichaam, leef, en de energie die dit mij kost! Het besef van dit alles samen schudde flink aan mijn grondvesten. En dat moest ook. Het is tijd. Deze fundering was gebouwd op angst.

Ik ontdekte, daar in het mooie Egypte, bij een wand schildering in een graftombe dat ik mijn kracht heb weggegeven én laten wegnemen. Er zijn in het mooie Egypte namelijk ook offers gegeven aan de Goden, en uiteraard was er de slavernij. Nu ken ik het leven van slavernij, maar dat was niet daar in Egypte. Daar was ik een Hoge Priesteres. Ik besefte me daar wél het diepe wantrouwen tegen de mensheid. En ook de machteloosheid over het niet kunnen behouden van mijn kracht omdat ik niet sterk genoeg was. En dit was de bedoeling ook, toen, om de les van machteloos zijn, te leren.

Via een prachtige schildering in een andere graftombe voelde ik dat ik alle lijntjes van weggegeven kracht van mijzelf weer terug mocht laten stromen, naar daar waar het hoort. Bij mij namelijk. Ik kon veel ervan terug nemen. Ik voelde mijn kracht terugstromen in mij en dat maakte me groots! Kennelijk zó groots dat het zichtbaar was en de tegenkracht daarop moest reageren. Ik werd uit mijn ritueeltje gehaald door de bewakers van de tempel, ik mocht daar niet bidden. Nu deed ik dat ook niet. Ik stond alleen maar. Daarna kwamen er uit alle hoeken en in diverse rangen en standen mannen die mij in de gaten hielden. Elke ruimte weer, of ik niet stond te bidden of iets wat er op lijken zou. Maar ik voelde dat het mij niet meer raakte, ik was de observator geworden!

Het is tijd. Tijd om een nieuwe fundering te maken. En zuivere, pure fundering vanuit Kracht.

Hoe is jouw fundering? Is het stevig? Is het open en heeft hij draagkracht? Is het gevuld met jouw liefdevolle kracht? Of mag er nog aandacht naar toe, wil er nog iets gezien worden, nog wat aan toegevoegd soms? www.praktijkelena.nu

Praktijk Elena is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Praktijk Elena uit Harderwijk : coaching, bodymind coaching voor bewustwording, online coaching, Shiatsu, Elena massage, stoelmassage, wandel coaching, IEMT.

bron : Praktijk Elena

Geplaatst op vrijdag 1 april 2022.