Hoe maak je verbinding met je kind terwijl je als ouder ook een druk leven hebt

In deze Podcast bespreek ik thema 1 van de challenge praten met kinderen over gevoel. Ken je kindercoach Podcast al. Abonneer je op Spotify en mis er geen.

Hoe maak je verbinding met je kind terwijl je als ouder ook een druk leven hebt

Hoe maak je verbinding met je kind terwijl je ook een druk leven hebt?

Hoe maak je verbinding met je kind. In de hectiek van het dagelijkse leven raken we soms het contact met onze kinderen kwijt. Je merkt het dat er meer strijd en gedoe is. Je kinderen vragen misschien negatief aandacht en proberen je aandacht negatief op te eisen. Wanneer je uiteindelijk tijd hebt willen de kinderen niet. Het stroomt niet. Heel wat ouders lopen tegen dit soort momenten op.

In deze Podcast neem ik je mee met mijn verhaal. Ik ben bezig met een opdracht uit de Challenge "praten met kinderen over gevoelens". Luister hier hoe ik roei met de riemen die ik op het moment heb.

Ook ik ben druk met mijn praktijk, werk en kinderen die de nodige zorg en aandacht vragen. Wil je meedoen met de Challenge praten met kinderen over gevoelens? Dat kan.

Via onderstaande link ga je naar de Podcast en hier kan jij je ook inschrijven:

Klik hier naar de podcast.

Jeugd- en Kinderpraktijk Rota is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Jeugd- en Kinderpraktijk Rota uit Amersfoort : kindercoach, coaching voor kinderen met boos gedrag, coaching voor kinderen, coaching voor kinderen met weinig zelfvertrouwen, online coaching, kindercoachpraktijk, kindercoachtraject, integratieve kindercoaching, Kindercoach zelfvertrouwen amersfoort, Kind heeft woedeaanvallen, kind driftbuien, kind is vaak boos, kind faalangst, kind heeft angsten, mijn kind heeft vaak verdriet, kind huilt veel, online kindercoaching, online training ouder en kind, de kunst van boos zijn, boos gedrag kind begrijpen, emoties leren herkennen kind, emoties uiten kind, kind heeft moeite met emoties, bouwen aan zelfvertrouwen kind, praten met kind over gevoelend, zelfbeeld kind versterken, gratis kindercoach consult, .

bron : Jeugd- en Kinderpraktijk Rota

Geplaatst op donderdag 16 juni 2022.