Hoe uit de Lente-Energie zich bij jou?

De energieke lente-energie trekt aan me, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik er niet altijd zin in heb. Naar buiten, eropuit met mijn gezin, in de (moes)tuin aan het werk, gras maaien, wandelen. Het klinkt heerlijk, maar het lukt me niet altijd het op een blije ontspannen manier te doen. Waarom niet? In mijn geval schat ik in dat het te maken heeft met een stressvolle winter periode. Een project, waar ik drie jaar lang mijn geld en energie in heb gestoken, is door financiële problemen en een gebrekkige communicatie met een collega, helaas gestrand. Vooral het probleem rondom de communicatie is me aan het hart gegaan. Hoe is het mogelijk dat ik zo vervreemd kan raken van iemand waarmee ik drie jaar lang heb samen gewerkt. Ik kon het moeilijk een plekje geven en dit heeft me stress gegeven.

Naast deze negatieve druk was er ook een positieve druk; samen met mijn collega Dik Zantingh ben ik in dezelfde winter periode gestart met een nieuwe onderneming; het Leefstijlhuis Meppel. Hierdoor kwam er veel positieve energie los, maar achteraf gezien heb ik te veel tijd besteed aan deze nieuwe onderneming. Waardoor ik niet de rust heb genomen die voor mij belangrijk is.

Oké, en nu? Soms is het lastig om uit zo'n spiraal te ontsnappen. Wat voor mij werkt is dat ik regelmatig naar collega's ga om mezelf te laten masseren, coachen, spiegelen. Binnenkort ga ik weer een traject aan bij Rijke van der Knokke, die altijd precies lijkt te weten als weg wil gaan van de werkelijke pijn.

Er is geen antwoord wat voor iedereen werk. Wat werkt voor jou? Wat helpt jou om opnieuw af te stemmen op wie jij werkelijk bent? Soms kan het helpen om contact te maken met je fysieke lichaam via een massage. Wees welkom! Soms kan het helpen als een coach met je mee kijkt. Wees welkom! Soms heb je gewoon iemand nodig die zonder oordeel naar je luistert. Wees welkom!

Massage Mirjam is een massage uit Nederland. Trefwoorden van Massage Mirjam uit Meppel : lichaam en geest, massage, massage praktijk, massage salon, shiatsu, massage bij vermoeidheid, massage bij slaap problemen, massage bij migraine, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, lichaamsbewustzijn, meppel, omgeving meppel, gezondheid, leefstijl, holistisch, .

bron : Massage Mirjam

Geplaatst op vrijdag 3 mei 2024.