Hoe ziet een coachtraject bij Lewis Coaching er uit?

Een traject bij LEWIS COACHING begint met een gratis en vrijblijvend intake gesprek

Hoe ziet een coachtraject bij Lewis Coaching er uit?

Een traject bij LEWIS COACHING begint met een gratis en vrijblijvend intake gesprek waarin we gezamenlijk onderzoeken of er sprake is van een goed contact, openheid en vertrouwen in elkaar. Als coach bekijk ik of jij een vraag hebt waar we samen met succes aan kunnen werken. Jij toetst of er een “klik” is met mij, een positief gevoel om samen aan het werk te gaan. We zorgen dat de verwachtingen op elkaar zijn afgestemd.

Vervolgens doe ik een inhoudelijk voorstel voor het coaching traject. Dit voorstel wordt samen met de praktische aspecten vastgelegd ( o.a. de gewenste doelen, de globale werkwijze en het verwachte aantal sessies) in een "coachcontract". Met dit coachcontract accepteer jij ook je verantwoordelijkheid als cliënt in het traject: je inzet om het traject tot een succes te maken, afspraken nakomen, op tijd komen, etc.

Het coachtraject bestaat meestal uit 3 tot 8 afspraken van circa 1 of 11/2 uur. Meestal worden die om de 2 weken gepland, zodat de jij tussendoor voldoende tijd hebt om je te ontwikkelen op basis van onze gesprekken en te werken met eventueel meegekregen oefeningen of opdrachten.

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte of bijvoorbeeld in de buitenlucht tijdens het maken van een wandeling in de natuur. Ook bied ik online coaching aan, waardoor de reistijd vervalt en ik voor cliënten in heel Nederland beschikbaar ben.

Aan het eind van het traject evalueren we het proces en de resultaten. Als bij evalueren van het traject blijkt dat er aanvullende of andere vragen zijn ontstaan, kunnen we in overleg een nieuw traject afspreken.

Lewis Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Lewis Coaching uit De Steeg : coach, coaching, coachingpraktijk, persoonlijke coaching, Loopbaan coaching, Externe vertrouwenspersoon, persoonlijke ontwikkeling, wandelcoaching, counseling, Online coaching, coaching op locatie, wandelcoaching, counseling, empowerment, burn-out preventie, .

bron : Lewis Coaching

Geplaatst op donderdag 12 oktober 2023.