Hoogsensitief opgroeien, begrip balans weerbaarheid

"Daar hoef je toch niet om te huilen. Doe eens rustig. Ben je nu alweer moe?" Wat fijn dat je hier zo van geniet!

Herken je deze uitspraken naar je zoon/dochter? Het kan een aanwijzing zijn dat jouw kind hoogsensitief is.

Hoogsensitieve kinderen ervaren meer impact van een situatie. Hierdoor reageert je kind anders en vaak met meer emotie. Het gebeurt waarschijnlijk regelmatig dat anderen de reactie van je kind niet begrijpen of overdreven vinden. Misschien vind je het zelf ook weleens moeilijk te begrijpen of lastig om mee om te gaan.

Tegelijkertijd kan die impact ook heel positief zijn. Je kind kan ook intens genieten van leuke en kleine dingen, of geraakt worden door muziek of een film.

In mijn aankomende workshop 'Hoogsensitief opgroeien' deel ik inzichten en praktische tips om beter te begrijpen hoe hoogsensitieve kinderen de wereld ervaren. Ontdek je de positieve kanten en leer je om te gaan met de uitdagingen.

Wil jij als ouder meer begrip en tools voor het omgaan met de hoogsensitiviteit van kind? Schrijf je nu in voor de workshop en leer meer over hoe het is om hoogsensitief op te groeien.
https://www.happykidstrainingen.nl/hoogsensitief

#Hoogsensitiviteit #Workshop #OuderEnKind #Emotieregulatie #intenseemoties #hooggevoeligekinderen #opvoeding #hoogsensitiefopgroeien

Happy Kids Trainingen is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Happy Kids Trainingen uit Den Haag : Het vergroten van het zelfvertrouwen, angst oplossen, begeleiding bij hoogsensitiviteit, leren hoe te leren, kindercoaching, kinder weerbaarheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, coaching voor kinderen.

bron : Happy Kids Trainingen

Geplaatst op dinsdag 23 januari 2024.