Houtpellets als CO2-neutraal alternatief

Er zijn uitstekende CO2-neutrale alternatieven voor het gebruik van vervuilende fossiele brandstoffen. De productie van warmte in huizen en gebouwen door middel van (gecertificeerde!) houtpellets is zo’n alternatief.

Houtpellets als CO2-neutraal alternatief

Pure Power is een groothandel in gecertificeerde houtpellets en staat voor hoge service en een stabiel aanbod van duurzame houtpellets van hoge kwaliteit. Pure Power werkt B2B in Nederland, België, Noordwest Duitsland en Scandinavië en is ENplus A1 gecertificeerd. Deze certificering is gebaseerd op de Europese norm EN14961-2, die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van houtpellets. Daarnaast worden kwaliteit en duurzaamheid van door Pure Power geleverde houtpellets gecontroleerd door wereldwijd erkende, onafhankelijke certificatie-instellingen. Pure Power werkt uitsluitend met gecertificeerde leveranciers (de grondstoffen moeten uit PEFC- of FSC-bossen komen) en controleert ook zelf de kwaliteit van de houtpellets. Daarnaast let Pure Power ook op de duurzaamheid van het transport.

LEES VERDER > Gecertificeerde Houtpellets

Duurzame Diensten en Producten is een adviesbureau uit Nederland. Trefwoorden van Duurzame Diensten en Producten uit Den Bosch : duurzame diensten, duurzame producten, leveranciers duurzame diensten, leveranciers duurzame producten, duurzame leveranciers, duurzame bedrijven, duurzame ondernemers, duurzaam ondernemen, duurzaam, duurzaamheid,.

bron : Duurzame Diensten en Producten

Geplaatst op vrijdag 2 juni 2017.