Hulp bij verslaving

Word je moe van je verslaving? Zeg je elke dag: “morgen stop ik”, maar ondertussen ben je dagen, weken, maanden en soms vele jaren aan het gebruiken? Voel je je slaaf van je middel of van je verslavingsgedrag en wil je je weer vrij voelen en genieten van het leven? Herken je het gevoel dat je leven aan je voorbijgaat en voel je je vaak schuldig en schaamtevol hierover? Voel je je ongelukkig, eenzaam, verdrietig en misschien wel boos? Denk je dat het nooit meer goed komt? Naast de verslaving, kunnen ook andere psychische zaken meespelen, waarvoor aandacht zal zijn en zo nodig zal ik je doorverwijzen voor specialistische zorg hiervoor.

Ben je er klaar voor en maak je de keuze om te kiezen voor jezelf, dan heb ik de oplossing. Plan een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kijken we of we een klik hebben en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Kies voor leven in plaats van overleven en maak een afspraak!

Janet Counsellingspraktijk http://www.janetcp.nl info@janetcp.nl

06-21870505

V.O.F. Hartevelt Vis is een vishandel uit Nederland. Trefwoorden van V.O.F. Hartevelt Vis uit Katwijk aan Zee : bedrijfs catering, catering vis, vis buffetten, vis schalen, vis hapjes, gourmet schalen, vissalades, viskraam verhuur, visspecialiteiten.

bron : V.O.F. Hartevelt Vis

Geplaatst op woensdag 25 mei 2022.