ICU coaching | Praktisch, Compleet en Effectief bij Stress, Burn-out en Re-integrati

De opdrachtgevers zijn de grote bedrijven in regio Twente, zoals Universiteit Twente, Carintreggeland, Gemeente Hof van Twente, Stichting Aveleijn, Stichting Carmelcollege en OSG Hengelo.

Workshop Energy@Work

Iedereen komt in aanraking met een hoge werkdruk of stress, op het werk of in het privéleven, maar bijna niemand wordt daar op voorbereid. Met deze workshop worden uw medewerkers opgeleid in het managen van hun energie en het hanteren van stress.

Door inzicht te geven in stress en te kijken wat stress bij ieder persoonlijk doet krijgen de medewerkers inzicht in hun eigen stress. Vervolgens krijgen ze de handvatten om er mee om te gaan en voor zichzelf te zorgen tijdens het werk. Dit is van essentieel belang voor het op peil houden van de energie en het prestatieniveau.

Door deze training leren uw medewerkers:

  - wat chronische stress is

  - de fases van een burn-out

  - wat stress is voor ieder persoonlijk

  - hoe je stress herkent bij elkaar

  - het belang van mini-breaks

  - ademhalingsoefeningen

  - de energie op peil te houden

  - de hele dag door maximaal te presteren

Doel van de workshop is dat uw medewerkers voor zichzelf leren zorgen tijdens het werk zodat ze energiek aan het werk kunnen zijn en ook met energie weer naar huis gaan. Zodat ze thuis ook nog van betekenis kunnen zijn.

De Trainer/ Coach: Marli Visschedijk

Ik ben een persoonlijke en betrokken trainer/coach die samen met de coachee of medewerkers werkt aan herstel, nieuwe inzichten, stresshantering en energiemanagement.

Het is mijn passie en uitdaging om iemand weer terug in zijn kracht te krijgen, en met energie, zelfvertrouwen en plezier in het werk en het leven te zien staan. Daar ga ik voor!

Door het geven van workshops kan ik (nog) gezonde medewerkers de handvatten meegeven voor een gelukkig leven zonder stress en dat vind ik super waardevol. Als je deze tools tot je beschikking hebt en ook daadwerkelijk inzet kan je veel leed en verzuim bespaard blijven.

Kosten

De kosten van de workshop worden geoffreerd na inventarisatie van de wensen tijdens een persoonlijke ontmoeting.

Ik kom graag bij u langs.

ICU coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van ICU coaching uit Delden : Ontspannen, Stress en succes, Voor jezelf zorgen, Zelfvertrouwen, Kennis, zelfbewustzijn, stresshantering, gedragsverandering, verankering, Rendement van Geluk, Gelukkig Leven Test©, gelukkige medewerkers, coachreis nepal, Boek dit is jouw leven, dit is jouw leven, stressklachten op het werk, energieke medewerkers, minder ziekteverzuim, ziekteverzuim aanpakken, burn-out coach, stress coach, re-integratiebegeleiding, stress, burn-out, burnout, coach, coaching,.

bron : ICU coaching

Geplaatst op maandag 26 september 2022.