Ideaal! Bij Butlon kun je online boodschappen bestellen en ze worden GRATIS in heel Nederland bezorgd!

Heb jij geen zin om naar de supermarkt te gaan voor je wekelijkse boodschappen? Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je boodschappen online. Het online platform Butlon Supermarkt is nieuw in Leeuwarden. Als je jouw boodschappen vandaag bestelt, worden ze de volgende dag thuis afgeleverd.

De vraag naar online boodschappen bestellen is nog niet eerder zo groot geweest. Door de coronacrisis hebben sommige bezorgdiensten zelfs te maken gekregen met lange wachtlijsten of werden bestellingen later afgeleverd vanwege de aanhoudende drukte. Tijd dus om het aantal bezorgdiensten uit te breiden!

Voordelige boodschappen Via Butlon kun je al een tijdje online eten bestellen, maar sinds kort hebben zij hun bedrijf uitgebreid met Butlon Supermarkt. Alessio Pinna is de eigenaar van Butlon en hij is erg blij met de reacties die hij tot nu toe heeft ontvangen. “We wilden eigenlijk pas eind dit jaar met de online supermarkt beginnen, maar door de coronacrisis hebben we het plan naar voren geschoven.”

In het assortiment vind je ongeveer 1000 unieke levensmiddelen die voordelig worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een anderhalve liter fles Coca-Cola voor €1,50, een kilo gesneden kaas voor €5,50 en 10 kilo kipfilet voor €40,-. “We kunnen de prijs laag houden, doordat we ook aan horeca-ondernemers leveren. Hierbij gaat het om grote hoeveelheden die in een keer worden ingekocht. De grotere verpakkingen kunnen we ook weer los aanbieden aan de gewone consument. En dat maakt ons de goedkoopste online supermarkt van Nederland”, zegt Alessio trots.

Gratis thuis bezorgd in heel Nederland

Sommige bezorgdiensten van supermarkten brengen bezorgkosten in rekening, maar Butlon bezorgt de boodschappen in heel Nederland bij een bestelbedrag vanaf €70,- gratis aan huis. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je voor minimaal €50,- aan boodschappen bestelt. De bezorgkosten zijn dan slechts €3,95. Bestel je voor meer dan €70,- dan is de bezorging GRATIS. Als je voor meerdere dagen boodschappen doet, is dat minimumbedrag zo gehaald.

Online boodschappen bestellen vanuit uw eigen huis of vakantieadres? Ben jij benieuwd naar het assortiment van Butlon? Via onderstaande link kun je jouw digitale winkelwagentje vullen. Of je nu op zoek bent naar verse groente en fruit, diepvries vis en vlees, pasta of goede Italiaanse wijn, je vindt het in de Butlon Supermarkt.

Bestel hier >Butlon Supermarkt

Butlon Supermarkt is een supermarkt uit Nederland. Trefwoorden van Butlon Supermarkt uit Enschede : .

bron : Butlon Supermarkt

Geplaatst op donderdag 30 juli 2020.