Ik ben ik

Ik ben ik, met al mijn leuke en minder leuke eigenschappen.

Ik ben ik

Tijdens coaching trajecten ga ik met behulp van gesprek en spel met kinderen op zoek naar hun eigenschappen en kwaliteiten. Geregeld zeggen kinderen dan: maar ik ben niet altijd: eerlijk, behulpzaam, vrolijk enzovoort. Natuurlijk niet! Nog steeds kun je deze eigenschappen bij jezelf herkennen. We hebben allemaal tegenstellingen in ons. Als ik naar mezelf kijk, zie ik dat ook:

Ik ben geduldig en ik ben ongeduldig Ik ben lief en ik ben prikkelbaar Ik ben meegaand en ik doe het op mijn manier Ik ben opgewekt en ik ben chagrijnig Ik heb zin in van alles en ik ben niet vooruit te branden Ik ben positief en ik zie 100 beren op de weg ik ben behulpzaam en ik laat mensen het zelf oplossen Ik kan goed concentreren en ik ben snel afgeleid Ik hou van opgeruimd, maar niet van opruimen ?? Ik hou van alleen zijn en van samen zijn Ik hou van rust en ik hou van gezelligheid Ik heb vertrouwen en ik ben onzeker Ik denk goed na over dingen en handel op gevoel Ik doe het graag goed en ik weet dat fouten erbij horen Deze lijst is nog niet compleet en het is genoeg

Ik ben ik en jij bent jij. Herken jij ook allerlei tegenstrijdigheden bij jezelf? Ik zou het leuk vinden als je een paar van jouw eigenschappen hieronder zou willen delen.

#ikbenik #jezelfzijn #zelfvertrouwen #zelfbewust #hoogsensitiefkind #hooggevoelig #hskcoach #kindercoach #kwaliteiten #eigenschappen

Happy Kids Trainingen is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Happy Kids Trainingen uit Den Haag : het vergroten van het zelfvertrouwen, angst oplossen, begeleiding bij hoogsensitiviteit, leren hoe te leren, kindercoaching, kinder weerbaarheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, coaching voor kinderen.

bron : Happy Kids Trainingen

Geplaatst op woensdag 16 maart 2022.