Ik ben ik-coaching

Dat kan ik toch niet
Ik wil geen slecht cijfer
Als ik niet doe wat zij wil, is ze mijn vriendin niet meer...
Ik doe het ook nooit goed
Dat durf ik echt niet te vragen, vraag jij het maar
Ik heb pijn in mijn buik, pijn in mijn hoofd

Je merkt dat je kind niet lekker in haar* vel zit. Ze huilt snel en praat steeds vaker negatief over zichzelf. Ze legt de lat ook al zo hoog voor zichzelf, dat je je afvraagt of ze zichzelf niet te veel druk oplegt. Ze wil er graag bij horen, aardig en leuk gevonden worden, niemand teleurstellen, maar vergeet daardoor zichzelf.

Je zou graag willen dat je kind:
• Met plezier naar school gaat
• Voor zichzelf kan opkomen
• Kan omgaan met nieuwe en onverwachte situaties
• Vrienden maakt die echt bij haar passen
• Het gevoel heeft dat ze er helemaal bij hoort, en zichzelf kan zijn

Ik help jullie graag om dit te bereiken. Tijdens een ‘Ik ben ik-coaching’ traject werken we op ontspannen wijze aan meer zelfvertrouwen, omgaan met ‘lastige’ gevoelens, opkomen voor jezelf en op een positieve manier kijken naar wie je bent en wat je kunt. Je kind leert dat het helemaal zichzelf mag zijn, met al haar mooie en minder leuke eigenschappen. Jij bent als ouder onmisbaar in dit proces.

Wil je je zoon/dochter of dochter graag dat extra steuntje in de rug geven tijdens het laatste stukje van het schooljaar? Neem dan nu contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Jullie zijn van harte welkom!

#hoogsensitievekinderen #hooggevoelig #zelfvertrouwen #emoties #weerbaarheidstrainingkind #ikbenik #faalangst #ontspanning #vriendschap #onzeker #happy

Happy Kids Trainingen is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Happy Kids Trainingen uit Den Haag : het vergroten van het zelfvertrouwen, angst oplossen, begeleiding bij hoogsensitiviteit, leren hoe te leren, kindercoaching, kinder weerbaarheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, coaching voor kinderen.

bron : Happy Kids Trainingen

Geplaatst op dinsdag 2 mei 2023.