Ik kom steeds meer spiritueel uit de kast

Het wordt tijd voor mij dat ik wat meer ga delen met jullie over mijn roeping en missie en mijn ervaringen op het spirituele pad.

Ik kom steeds meer spiritueel uit de kast

Het wordt tijd voor mij dat ik wat meer ga delen met jullie over mijn roeping en missie en mijn ervaringen op het spirituele pad. Ik heb hier eerder niet erg veel aandacht aan besteed en woorden aan gegeven, simpelweg omdat ik dit niet gewend was. Ik was voor een groot gedeelte van mijn eerdere leven iemand in de coulissen van het schouwspel, veilig op de achtergrond.

Sinds 2016 ben ik een actieve lichtwerker, die met een missie licht, vrede en verlichting van lijden wil brengen op deze wereld. Tijdens eigen sessies ben er achter gekomen dat ik in vorige levens om het leven ben gebracht, omdat er anderen waren die bang waren voor mijn wijsheid en mijn woorden, zij voelden ook afgunst. Het voelt dat het te maken heeft met de toen geldende religies en de angst voor vrouwen en hun wijsheid. Dit heeft gemaakt dat ik een blokkade heb gehad op het uiten van mijn boodschap en mijn woorden mijn gehele leven tot nu toe.

Op dit moment is dit geheeld en ga ik mijn woorden op mijn eigen manier en wijze naar buiten brengen. Dit voelt bijna als uit de kast komen. Ik wil jullie meenemen in mijn reis naar Maria Magdalena en daarbij ook de Mary Magdalene school. In 2016 heb ik voor de eerste keer contact gehad met Maria Magdalena toen ik met een groep vrouwen en Tetsiea Blijham voor de eerste keer een echte krachtplek bezocht te weten Glastonbury, het Engelse Avalon. Ik heb hier diverse mystieke ervaringen gehad waar mijn innerlijke ogen en oren van open zijn gegaan.

De boodschap die ik hier kreeg van Maria Magdalena kwam diep bij me binnen, omdat ik toen echt moest gaan inzien wie ik op dat moment was en wat ik te doen had. De boodschap was “Blijf bij jezelf”.

Toen ik die kreeg voelde ik, ja inderdaad dit slaat op mij, dat doe ik niet. Ik was voor die tijd alleen maar bezig met anderen en mijn buitenwereld. Vanaf deze tijd werd ik me er van bewust dat ik werk had te doen bij mezelf en dat ik hier aandacht aan te besteden had.

Ik heb toen diverse opleidingen gedaan NLP, hypnotherapie en de medicine opleiding waardoor ik door het oefenen met mijn medecursisten veel innerlijke transformaties onderging. Ik voelde steeds meer wie ik was en wat ik hier te doen heb. Zelfs zo dat in 2018 mijn baan heb opgezegd als coördinator bij het centrum voor mantelzorg en dat ik het aandurfde om een ondernemer te worden en therapeut.

Gaandeweg bleek dat juist hoog gevoelige mensen zich fijn voelen bij mij, en daardoor ben ik me hier op gaan richten. Begin 2020 met de Corona die zich aandiende voelde ik sterk de behoefte om vanuit hart tot hart verbinding te mediteren om zo liefde en vrede neer te zetten in de wereld. Toen ik een ik met Pasen 2020 een oproep zag voor een eenheid meditatie van Petra van der Linden-Brussen heb ik me direct aangemeld bij de Mary Magdalene's School. Dit beviel me erg goed, het resoneerde enorm.

Petra en Anna doen dit samen, op een authentieke en zuivere wijze verbonden met de bron en vanuit pure wijsheid en vullen ze elkaar fantastisch aan. Toen ik heb me toen ook direct aangemeld voor de Mary Magdalenes re-membershipgroup, dit is de groep die je kunt zien als een wereldwijde online tempel waar we meerdere keren per maand samen mediteren en healing cirkels hebben.

Sinds vorige week met Pasen zit ik nu dus al weer 4 jaar bij deze mysterie school. We werken hier samen in meditaties met Maria Magdalena en Jeshua en vele andere licht wezens. Door de langdurige samenwerking en de vele astrale reizen zijn we een stevige groep lichtwerkers geworden. Want zo voelt het voor mij, ook deze spirituele spier kan je samen met anderen ontwikkelen.

Vanuit de ervaring om het vaker te doen neemt je ziel de eigen rol om aan te vullen wat er nodig is op dat moment. We vervullen hier vaak vragen en opdrachten die we krijgen van Maria Magdalena, we zijn in service van het heilige vrouwelijke. Het voelt hier dat ik hier mijn zielen familie heb, we voelen elkaar aan en we bekrachtigen elkaar en kunnen elkaar goed aan vullen.

Bij Vezelay hebben we regelmatig retraites en ik heb na twee keer een retraite bijgewoond te hebben het hier zo fijn gevonden, dat Ernst en ik daar in de buurt een huis hebben gekocht in oktober 2022. Hier kan ik nog veel meer vertellen maar dit voor een andere keer.

Wat ik wil zeggen is, dat we hier een echte community hebben. Als we in Frankrijk zijn dat zie ik de leden van de community en ontstaat er uit verbinding het gene waar we elkaar mee kunnen helpen, maar bovenal waar we mee van dienst kunnen zijn voor het heilige vrouwelijke, zodat we eenheid en vrede kunnen brengen. Deze roeping heb ik nu kunnen voortzetten vanuit een vorig leven waar het mij niet gelukt was om het heilige vrouwelijke te beschermen. Maar hierover vertel ik graag meer een andere keer.

Innerhintz is een natuurgeneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Innerhintz uit Watergang : spiritualiteit, zelfontwikkeling en Sjamanisme, hsp vrouwen, hoog sensitieve vrouwen coach, tijd voor jezelf, wie ben ik, bewustworden, unieke zelf, bewustzijnsverruimend, diepgang zoeken, mezelf verloren, .

bron : Innerhintz

Geplaatst op maandag 15 april 2024.