Implicit Career Search

Ik merk in de praktijk dat men vaak te weinig tijd neemt om stil te staan bij de vraag of je nog doet wat je werkelijk wil. Kies je ervoor om te onderzoeken wat je echt graag wil en hoe je weer plezier en inspiratie kan krijgen in je huidige baan of studie of fase van je leven, dan kies je voor dit programma. Ik reik je een methode aan die je méér inzicht in jezelf geeft en je zelfbewustzijn doet vergroten. De training gaat uit van het grondbeginsel dat iedereen een verlangen heeft om een unieke bijdrage te leveren aan deze wereld en is gebaseerd op the Hero’s Journey van Joseph Campbell.

Om in je werk of in je leven te vinden wat jou voldoening en zingeving geeft, heb je een soort ‘moed nodig om jezelf te leren kennen. Als je eerlijk bent naar jezelf en naar elkaar, leer je om te gaan met de waarheid en ontdek je jouw persoonlijke angsten, rigiditeit en defensies. Om een antwoord te krijgen op jouw vraag focust deze training zich op twee bestemmingen: eerst wordt er een reis naar binnen gemaakt (The inner journey) en daarna naar buiten (The outer journey). De inzichten die daaruit voort komen geven een nieuwe kijk op je toekomst, die vorm krijgt in een concreet stappen en loopbaanplan, dat ervoor zorgt dat jouw loopbaanwensen werkelijkheid worden. https://www.theimplicitcareersearch.com

Voor wie?
- Ben jij na jarenlange trouwe dienst ontslagen en word je gedwongen om een nieuwe baan te vinden?
- Gun jij jezelf na jaren van hard werken een rustmoment, sabbatical en ben je toe aan een “APK” van je loopbaan?
- Wil je sneller groeien in je carrière dan de organisatie toelaat en wil je weten hoe dit te realiseren?
- Loop jij vast in je loopbaan en heb je vaak ruzie met collega's of andere relaties?

Doelen:
- Versterk je emotionele intelligentie
- Verwerf meer zelfbewustzijn en zelfinzicht
- Vergroot je zelfrespect en zelfvertrouwen
- Leer jezelf en anderen beter te vertrouwen en respecteren
- Neem verantwoordelijkheid voor de keuzes die je in je loopbaan en privéleven maakt

Groepstraining

Leren met en van elkaar, dat doen we in de open of in-company training op diverse locaties in het land. Het zijn 3 leerzame dagen met veel interactie op individueel en op groepsniveau. Twee dagen zijn aaneensluitend en de laatste trainingsdag vindt plaats na 3 weken. Op individueel niveau vinden er 2 telefonische coachmomenten plaats.

De kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van aantal mensen en de locatie. Ik geef deze trainingen samen met Bas van Beek.

https://www.thesweden.se/files/Development-of-Implicit-Career-Search.pdf

BMJ Loopbaantraining & Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van BMJ Loopbaantraining & Coaching uit Bilthoven : online Loopbaanreisprogramma , negatieve gevoelens, negatieve gedachten overwinnen, bewustwording keuzes, meer zelfvertrouwen, doelen stellen, heft in eigen handen, leven in eigen handen, innerlijke rust, balans denken voelen doen, mindfulness training, loopbaan training, loopbaan coach, loopbaan training, stress training, grip op je gedrag training, Online Loopbaanreis,.

bron : BMJ Loopbaantraining & Coaching

Geplaatst op dinsdag 16 mei 2023.