In één weekend emotioneel, spiritueel, mentaal en intuïtief groeien?

Ik vond het wel spannend, wat kon ik verwachten? Al bij aankomst ging dat gevoel weg, Eline stelt je meteen op je gemak. Ook de groep was fijn, iedereen is er met hetzelfde doel. De locatie, een mooie kamer voor mezelf, heerlijk eten en drinken, wat een verwennerij! Dat alleen al was heel fijn. En dan ook nog de "lessen" en inzichten. Wat ik zelf het fijnste vond zijn de meditaties met de mooie, warme stem van Eline."

"Ik heb veel geleerd over mezelf, het voelt als een nieuw begin, waarin ik nog veel meer mag gaan groeien. Dit weekend heb ik letterlijk en figuurlijk dingen losgelaten. Waardoor er weer ruimte komt voor nieuwe dingen. Ik zou het iedereen aan kunnen raden: geef dit cadeau aan jezelf (of iemand anders): het brengt je een ontspannen, heerlijk weekend met flink wat inzichten!"

"Eline, bedankt!!! Groetjes, Inge"

Met lenteweer begint alles weer heerlijk te bloeien en groeien! Dat is écht MIJN mooiste, fijnste en favoriete periode van het jaar. En wat ben ik dankbaar dat ik mijn werk heb kunnen maken van mijn passie… mensen helpen met groeien en bloeien! Daarom organiseer ik in maart weer een GROEI-WEEKEND.

In één weekend emotioneel, spiritueel, mentaal en intuïtief groeien. In dit weekend laat ik je ervaren hoe het is om (meer) in contact te staan met je intuïtie. Hoe je daardoor meer open kunt staan en contact kunt maken met een ander. Hoe je beter voor je zelf kunt zorgen. Hoe je bij jezelf komt en blijft! En wat je o.a. kunt doen als je heel gevoelig bent voor de gevoelens van anderen.

Naast het geplande programma is er voldoende vrije tijd, die jezelf mag invullen en meer dan genoeg opties om je terug te trekken als je daar behoefte aan hebt. Een weekend waarin aandacht is voor je fysieke lichaam, je emoties, mentale gezondheid en spiritualiteit.

Dit alles in een groep van minimaal 6 en maximaal 10 personen.

Het weekend van 24 t/m 26 maart 2023 staat gereserveerd in de prachtige B&B Bie Janssen in Elsloo (Limburg). We hebben de hele locatie voor onszelf.

Een heel verzorgd weekend met:

• Ontvangst op vrijdag om 14.30 uur met koffie/thee en wat lekkers.

• 2 overnachtingen in één van de prachtige kamers met eigen badkamer van B&B Bie Janssen, (eventuele extra overnachtingen zijn rechtstreeks bij de B&B bij te boeken- geef dan wel even aan dat je ook voor het Groei-weekend komt!). Je mag kiezen of je alleen slaapt op een kamer of met 2 personen.

• 2 x ontbijt

• 2 x lunch

• 2 x diner

• 2 x snack

• Doorlopend koffie, thee en water (andere dranken zijn ook mogelijk, maar voor eigen rekening)

• Verzorgd programma onder mijn begeleiding

• Afsluiting/vertrek zondag om 14.00 uur

Dit alles voor maar € 499,- op basis van een 2-persoonskamer.

Wil je liever alleen op een kamer? Dat kan natuurlijk ook! Dan betaal je € 529,-.

De B&B Bie Janssen staat in een mooie omgeving in Zuid-Limburg. De B&B is door gasten beoordeeld met een 8,9! En met maar liefst een 9.8 voor gastvrijheid! Dus een prettig verblijf is gegarandeerd. Het is niet noodzakelijk dat je mij kent, en ik jou! Dus je mag ook gezellig met een vriendin, zus, nicht, neef, broer, man, vriend komen. Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Er zitten verder geen voorwaarden aan deelname.

Ik stuur je graag het inschrijfformulier toe! En mocht je nog vragen hebben dan beantwoord ik die uiteraard ook graag voor je.

Aanmelding via: eline@elinestans.nl

Telefonisch: 06-13553661

#groeiweekend #elinestans #bbbiejanssen #persoonlijkeontwikkeling #groei #zelfzorg #retraite #retreat #weekend #ontspannen #vriendinnen #moederdochterweekend #Limburg #groeien #ontwikkelen #bewustwording #inzichten #uitdaging #gezin #moeder #vrouw #zussen #liefde #magicalmoments #holistisch #energetisch #opladen #energie #2023 #maart

Eline Stans is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Eline Stans uit Zetten : bewustwording, Social Worker, leren keuzes te maken, Hoogbegaafdheid, hoogsensitief, coaching voor kinderen, coaching voor bedrijven, life coaching, persoonlijke begeleiding, persoonlijke coaching, .

bron : Eline Stans

Geplaatst op dinsdag 10 januari 2023.