Individuele MBSR/MBCT mindfulness-training

Wil je anders en beter leren omgaan met spanning en stress?

Volg dan een individuele MBSR/MBCT mindfulnesstraining.

Meld je je deze maand aan voor een individueel traject, waarin je begeleiding en coaching op maat mag verwachten van een zeer ervaren coach voor 75,00 euro per uur.

Vraag een vrijblijvend voorgesprek aan. Je kunt de sessies volgen op elk gewenst moment.

Hier een paar recensies van deelnemers van dit jaar:

Maarten: Ik vond deze training heel interessant en leerzaam. Door de cursus heb ik mezelf anders leren kennen en geleerd om aandachtiger te leven. Ik pik nu eerder lichamelijke signalen op en heb geleerd hier anders mee om te gaan. Hier naar te luisteren en aandacht te geven levert me tegelijkertijd meer focus op waardoor ik productiever en meer ontspannen ben op het werk maar ook thuis.

Ria: Zeer waardevolle ervaring welke ik iedereen kan aanraden, bij periodes van grote tegenslagen zoals ziekte, rouw of verlies. Doet je ten volle in het moment leven en beseffen dat je niets verandert aan de situatie maar wel hoe je ermee omgaat.

Vergoeding van zorgverzekeraar is veelal mogelijk.

www.zienmindfulessmeppel.nl

d.kiers@kpnplanet.nl

06-52546505

ZiEN mindfulness is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van ZiEN mindfulness uit Meppel : stressgerelateerde klachten, lichamelijke klachten, chronische pijn, slecht slapen, moeite met ontspannen, angstklachten, angststoornis, stemmingswisselingen, burnout klachten, Compassietraining, minfulness training, Mindful ouderschap, balans in ouderschap, balans in gezin, balans met mezelf, Mindfulness incompany training, minfulness op het werk,.

bron : ZiEN mindfulness

Geplaatst op dinsdag 26 maart 2024.