INNERCIRKEL

INNERCIRKEL:

Is er voor hoog gevoelige vrouwen die geïnteresseerd zijn in het bekrachtigen en helen van zichzelf en bijdragen aan de heling en bekrachtiging van andere vrouwen. Als rode draad hebben we in onze bijeenkomsten het medicine wheel vanuit het inca sjamanisme en het vrouwelijk leiderschap vanuit het heilige vrouwelijke principe.

Dit jaar in 2024 beginnen we met het archetype van de slang

Wat betekent niet lijden voor ons? Non suffering.

Door in te zien waar we nog lijden in ons dagelijkse leven kunnen we zien wat we nog te doen hebben. We delen in de cirkel waar de nog lijden, en helpen elkaar om inzicht te krijgen in onze lijdensweg. Door los te laten zoals de slang haar huid loslaat komen we meer tot ons zelf. We gaan op verschillende manieren oefeningen doen om los te laten, fysiek mentaal emotioneel en energetisch. Van hardheid naar zachtheid, van weerstand en controle naar overgave.

Dit onderwerp komt aan bod tijdens de vrouwencirkel

Wat is een vrouwencirkel?

Een vrouwencirkel bied je een veilige plek waar jij jezelf mag laten zien en horen. Hier mag en kan je kwetsbaar zijn, hier kan je elkaar inspireren en van elkaar leren. Je kunt hier plezier met elkaar beleven, en “hart tot hart verbinding ervaren”.

Het is een plek waar er ruimte is om thuis te komen bij jezelf,

Er is ruimte om onderzoek te doen binnenin jezelf naar jouw pure essentie en je kunt ruimte te maken voor je innerlijke wijsheid en licht en liefde.

Al sinds de oudheid komen in cirkels bij elkaar om elkaar te ondersteunen en te helpen. Laten deze wijsheid weer tot ons nemen om zo samen te groeien en bloeien.

Het kan heel waardevol zijn om in een bedding van gelijkgestemden je te kunnen openen, om kwetsbaar te mogen zijn en je pijn te kunnen zien, erkennen en helen.

Wat ook erg waardevol is, is de kennis van onze voorouders in dit geval het inca sjamanisme wat verweven is door de bijeenkomsten.

ONTDEK wat vrouwelijk leiderschap is en wat dit betekent voor jezelf en je naasten.

Van overleven naar leven, van uit het hoofd in je lijf en hart, van controle naar overgave, van aanpassing naar authenticiteit.

https://innerhintz.nl/agenda/innercirkel-van-lijden-naar-lichter-leven

De volgende bijeenkomsten van de Innercirkel zijn:
- 12 maart | De beoefening van niet oordelen en niet gehechtheid
- 16 april | De beoefening van de schoonheid
- 14 mei | Hoe meer balans brengen door het vrouwelijk principe te leven
- 11 juni | Het belang van het doorleven van onze emotie's
- 10 september | Zelfliefde
- 5 november | Flow
- 3 december | Van hart tot hart naar eenheid

Groeten vol met ongekende vermogens en positieve energie,

Sietske Hintzen

InnerHintz
info@innerhintz.nl
www.innerhintz.nl

Innerhintz is een natuurgeneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Innerhintz uit Watergang : spiritualiteit, zelfontwikkeling en Sjamanisme, hsp vrouwen, hoog sensitieve vrouwen coach, tijd voor jezelf, wie ben ik, bewustworden, unieke zelf, bewustzijnsverruimend, diepgang zoeken, mezelf verloren, .

bron : Innerhintz

Geplaatst op maandag 12 februari 2024.