INTRODUCTIE AVOND OP VRIJDAGAVOND 11 NOVEMBER 2022

Ter introductie voor de CURSUS “VAN GEEST TOT LICHAAM”
Het lichaam als tempel van de ziel
Holistische anatomie, medische basiskennis
En de inzet van Essentiële Olie

Start in januari 2023

Algemeen Het ziek-zijn van de mens kan een innerlijk groeiproces inhouden. De herkenning van dit proces is van grote betekenis. Vanuit deze herkenning en erkenning kan men veelal beter met zijn ziekte omgaan, waardoor de kwaliteit van zijn leven verbetert. Genezen betekent niet altijd beter worden, want in een proces van ziekte of sterven kan veel heelheid, dus genezing aanwezig zijn. Het is mogelijk om tot een bewuste herkenning en begeleiding van de innerlijke potenties, de geheimcodes, van de mens te komen. Het lichaam is het werkveld van Geest en Ziel. Elk orgaan heeft zijn diepere betekenis en functie. Wanneer we klachten en ziekten willen verstaan vanuit deze diepten, kunnen we meer inzicht krijgen in het bewustwordingsproces. Met deze holistische anatomie en medische basiskennis leren we de geheimcode van het menselijk lichaam te verstaan.

Doel

  - In deze bijeenkomsten worden de deelnemers op een inspirerende wijze wegwijs gemaakt in de spirituele anatomie en medische basiskennis en de inzet van essentiële oliën.

  - Kan men kennis en inzicht verkrijgen vanuit de spirituele achtergronden van patronen en onderlinge verbanden van signalen, symptomen, klachten en leren gezond hiermee om te gaan.

  - Vanuit praktijkervaring, eigen inspiratie en studie, gaan we dieper in op de functie

en betekenis van orgaan en orgaansystemen bij bewustwordingsprocessen. Indien men bij alle bijeenkomsten aanwezig is, ontvangt men een certificaat.

Wat o.a. aan de orde komt:

We zullen tijdens deze bijeenkomsten aandacht geven aan ons eigen lichaam en innerlijk, door naast inleidingen ook te werken met uitwisseling van praktijksituaties, diverse oefeningen, visualisaties en hoe de essentiële oliën hierbij in te zetten.

Uitdiepen en bestuderen van anatomie, pathologie en het herkennen en toepassen van de holistische achtergronden zoals:

  · Holisme binnen de pathologie; samenwerking en tegenkracht tussen de diverse niveaus van bewustzijn.

  · Concrete herkenbaarheid en praktische toepasbaarheid van de innerlijke kracht in het genezingsproces

  · Weefselleer; cellen, weefsels en organen, beenderen, gewrichten en spieren, zintuigen, huid en haar

  · Maag/darmstelsel, spijsvertering en onderbewustzijn

  · Circulatiesysteem; Hart, bloedvaten, bloed, luchtwegen en adem

  · Centraal zenuwstelsel, geestkracht en denken

  · Hormonaal- en immuunsysteem, emoties, geestelijke impulsen

  · Geslachtsorganen, seksualiteit, scheppingsenergie

Verschillende essentiële oliën passende bij de orgaansystemen en organen zullen besproken worden.

Voor wie? Voor diegenen die natuurlijke gezondheidsbeleving van belang vinden en graag meer willen leren over het lichaam gekoppeld aan holistische ontwikkeling en integratie van Geest, ziel en lichaam en het gebruik daarbij van Essentiële Oliën.

Wanneer: De introductie vrijdagavond is op 11/11/2022. De cursus start op vrijdagavond 13/1-2023 introductie om vervolgens op 27/1, 10/2, 24/2, 10/3, 24/3, 7/4 van 19.30-21.30 uur verschillende organen en orgaansystemen dieper te gaan verkennen.

Kosten: Introductieavond € 20,-, inclusief drankje en versnapering. Cursus: betaling 1 keer ? 300,-, in 2 termijnen van ? 160,- of per avond ? 50,- incl. BTW.

AANMELDEN: Stuur een mail met je naam, adres, telefoonnummer naar: living.lifecoach@gmail.com

L.I.V.I.N.G. spiegelen met inzet van dieren is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van L.I.V.I.N.G. spiegelen met inzet van dieren uit Made : Coaching, Spiegelen met honden, Paardencoaching, Hondencoaching, Bewustwording, Spiritualiteit, Persoonlijke groei, Relaties, Samenwerking, Communicatie, Teamontwikkeling, Leiderschap, Systemische werken, Opstellingen, Gezondheid, Lifestyle, Levensstijl, Kinderen, Adolescenten, jong volwassenen, Identiteit, Trauma, Verlies, Scheiding.

bron : L.I.V.I.N.G. spiegelen met inzet van dieren

Geplaatst op dinsdag 18 oktober 2022.