"Is dit het nou?"

Je lijkt op een dag wakker te worden met de vraag "is dit het nou?".

Je bent dag in dag uit steeds maar weer aan het rennen en vliegen. Elke dag weer opnieuw proberen iedereen tevreden te stellen en tevreden te houden. Elke dag weer opnieuw al die balletjes in de lucht proberen te houden. Voor wie? Voor wat? Waarvoor doe ik dit eigenlijk allemaal?

En nog veel belangrijker: Waar ben IK in dit hele verhaal?

De dagen vliegen voorbij zonder dat je een idee hebt wat je nou precies allemaal gedaan hebt. Het voelt alsof je wordt geleefd! Het voelt alsof je met 170 km p/u over de snelweg vliegt. En dit voelt totaal niet fijn!

Maar hoe vertraag je dit tempo? Hoe kom je hier uit? Hoe kom je van deze snelweg af?

Laat mij jou helpen.

Ik heb per slot van rekening zelf op deze snelweg (vast)gezeten, en ik ben er zelf ook weer van af gegaan.

Ben jij er klaar voor om ook van die snelweg af te slaan? Verlang jij er ook zo naar om jezelf weer terug op jouw eigen toneel te plaatsen?

Indien JA, zoek dan even contact met me voor een gratis kennismaking, zodat we kunnen voelen of er een wederzijdse klik is ...

Your friend next door, ZUIVER & PUUR

#bewustwording #zelfliefde #groei #ontwikkeling #spiritualiteit #coaching #coachingdelft #vertragen #zuiver #puur

ZUIVER & PUUR is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van ZUIVER & PUUR uit Delft : onzeker, niet gezien worden, niet goed genoeg, ik doe het niet goed, niet gelukkig, geen zelfvertrouwen, Verslavingsgevoelig, koopdrift, ik ben het niet waard, leven in eigen hand nemen, negatieve emoties, negatieve gevoelens, weerstand tegen het leven, stress, spanning in groepen, minderwaardigheid, ik kan niet alleen zijn, te streng voor mezelf, mezelf afwijzen, te kritisch, gevoel, zelfliefde, niet vrij voelen, kies voor jezelf rotterdam, bevestiging zoeken bij anderen rotterdam, ik kan niet voor mezelf kiezen rotterdam, Ik kan geen nee zeggen rotterdam, assertiviteitstraining, assertiviteits coaching, burn-out klachten rotterdam, ik durf niet voor een groep mensen te staan rotterdam, mezelf laten zien rotterdam,.

bron : ZUIVER & PUUR

Geplaatst op dinsdag 13 september 2022.