Je kind leren zichzelf te zijn.

"Dat kan ik toch niet. Ik wil geen slecht cijfer. Als ik niet doe wat zij wil, is ze mijn vriendin niet meer ……"

Je merkt dat je kind niet lekker in haar vel zit. Ze huilt snel en praat veelal negatief. Ze legt de lat ook al zo hoog voor zichzelf, dat je je afvraagt of ze zichzelf niet te veel druk oplegt. Ze wil er graag bij horen, aardig en leuk gevonden worden, niemand teleurstellen, maar vergeet daardoor zichzelf.

Je zou graag willen dat je kind:

    • Met plezier naar school gaat

    • Voor zichzelf kan opkomen

    • Kan omgaan met nieuwe en onverwachte situaties

    • Vrienden maakt die echt bij haar passen

    • Het gevoel heeft dat ze er helemaal bij hoort, en zichzelf kan zijn

Ik help jullie graag om dit te bereiken. Tijdens een ‘Ik ben ik-coaching’ traject werken we op ontspannen wijze onder andere aan meer zelfvertrouwen, omgaan met ‘lastige’ gevoelens en op een positieve manier kijken naar wie je bent en wat je kunt. Je kind leert dat het helemaal zichzelf mag zijn, met al haar mooie en minder leuke eigenschappen. Jij bent als ouder onmisbaar in dit proces.

Vraag jij je af of dit traject bij jullie past? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek.

Gratis kenismaking

Happy Kids Trainingen is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Happy Kids Trainingen uit Den Haag : het vergroten van het zelfvertrouwen, angst oplossen, begeleiding bij hoogsensitiviteit, leren hoe te leren, kindercoaching, kinder weerbaarheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, coaching voor kinderen.

bron : Happy Kids Trainingen

Geplaatst op dinsdag 17 januari 2023.