Je leeft dit leven maar een keer dus waarom morsen met je tijd?

Kies jij er dus voor om net als andere jaren aan te haken bij vrienden of familie of op de bank te blijven zitten met Oud & Nieuw?

Of kies je dit keer echt voor jezelf. En dan kies je voor een nieuw begin dan kies je om nu het leven te gaan leiden waar JIJ voor kiest en echt gelukkig van wordt waar jouw hart van aangaat.

Aan jou de keus.

Deze week zal gaan over verstilling, verdieping en jezelf nog beter leren kennen. Wie ben ik nu eigenlijk en wat wil ik nu eigenlijk?

We gaan indalen in wat we daadwerkelijk willen met en in ons leven.

We gaan ontspannen.

We gaan lol maken, plezier maken, we gaan dansen.

Maar we gaan ook woordloos samen zijn... gewoon zijn.

Een boekje lezen bij het zwembad, lekker mijmeren, voor je uit staren maar bovenal ook genieten van het weer en het heerlijke eten wat ons geserveerd wordt 3 keer per dag door Vegan Cook IBIZA.

En wat laat je achter in 2022 en waar wil je meer van in 2023.

Je leeft dit leven maar een keer dus waarom morsen met de tijd?

Ben jij eraan aan toe om echt voor jezelf (met je hart) te kiezen? Kom dan met ons mee op het oud naar nieuwe Retraite 2023 Op Ibiza.

Check dan hiervoor meer info.

Christel Pol | Psychodynamisch Therapeut is een therapeut uit Nederland. Trefwoorden van Christel Pol | Psychodynamisch Therapeut uit Garderen : psychodynamisch therapeut, inzicht relaties, inzicht wie ben ik, wat wil ik?, innerlijke rust, ibiza retraite, zelfliefde, dichter tot mezelf komen, volwassen kinderen van een alcoholist, Extreem streng zijn voor jezelf, moeite hebben met plezier maken, moeite met emoties, grenzen stellen, mezelf wegcijferen, angsten, Retraite, psychosociale therapie, .

bron : Christel Pol | Psychodynamisch Therapeut

Geplaatst op donderdag 27 oktober 2022.