Je stem als medicijn, vind je eigen unieke resonantie

Je stem als medicijn, vind je eigen unieke resonantie en toon en merk hoe helend het kan zijn wanneer je zonder beperkingen zingt.

Workshop stembevrijding : “Je stem als medicijn” Vind je eigen unieke resonantie die werkt als een medicijn.

Heb je gemerkt dat je blokkades hebt op je keel chakra? Dat zingen niet meer gemakkelijk gaat en dat iets je weerhoudt om je ware boodschap te geven? Heb je moeite om je grenzen aan te geven en je uit te spreken? Heb je snel een brok op je keel, of is je stem is hard geworden en geknepen?

Er is ons geleerd dat je maar op een manier mag praten en zingen. Er zijn zoveel beperkingen op dit vlak. Want hoe vaak is onze mond niet gesnoerd, letterlijk en figuurlijk in dit leven en in onze vorige levens? Ik heb gemerkt als therapeut dat mensen erg veel blokkades hebben op dit vlak, het is een oer-trauma wat we met ons meedragen.

Op deze middag gaat het niet om mooi te zingen. Je denkt misschien…leuk, maar niet voor mij, ik kan helemaal niet zingen. Dat is helemaal niet nodig. Stembevrijding gaat niet over een mooi liedje (leren) zingen maar over jezelf openen voor wat er in jou omgaat en wel om het zoeken en vinden wat jou helpt om volledig je stem te bevrijden. Het gaat hier wel om de resonantie, en vibratie en het zingen als een medicijn. Zingen is heerlijk en iedereen kan zingen. Stembevrijding gaat over zingen wat er in je leeft, moeiteloos. Het gaat om jouw eigen lied en jouw toon. Niemand kan dat lied beter zingen dan jij. Zingen is daarmee een prachtige ingang naar binnen, naar verbinding met jezelf en de wereld om… Stembevrijding gaat over laten horen wat er in jou omgaat door je daarvoor te openen en nieuwsgierig te zijn. Naar buiten treden met wat er van binnen leeft is best eng, maar ook heel bevrijdend. Doordat je het ruimte geeft, precies zoals het nu is, gaat het stromen Jezelf te laten zien.. “Dit ben ik, met al mijn talenten èn met mijn getob”. Het maakt de weg vrij om jezelf te leren kennen en meer en meer jezelf te zijn. Jouw eigenheid en waarheid te bezingen. Het maakt je een vrijer mens!

Door stembevrijding kom je in contact met de diepere lagen in jezelf waarvan je je niet altijd toestaat deze te voelen. Je staat te zingen en dan opeens kom je in aanraking met je eigen kwetsbaarheid, maar ook met je eigen kracht. In het zonder oordeel verwelkomen van die gevoelens zit de opening naar vreugde en kracht.

Op je eigen manier zingen is loslaten. Door je eigen unieke geluid te laten horen laat jij je kwetsbaarheid zien en kan je leren dat het niet uitmaakt wat jijzelf of een ander mogelijk hiervan vind. Niet bang voor oordelen en voorbij de schaamte en de perfectie. Is dat spannend ja. Als je hier doorheen gaat brengt dit je het gevoel van vrijheid, opluchting, dankbaarheid en speelsheid. Zo kom je in de flow, om zonder controle je te laten gaan, om zonder woorden je over te geven naar dat wat er door je heen komt.

Voor wie is stembevrijding bedoeld? Voor iedereen die voluit geluid zou willen maken maar dat niet goed durft. Voor iedereen die een soort van vastzitten ervaart, die iets kwijt moet, die met ingehouden pijn, verdriet, angst of boosheid rondloopt. Voor iedereen die via zijn of haar stem weer of meer in contact wil komen met zichzelf en met het leven en de energie van het moment. Je stem leert je zien en horen wie je bent, wat je wilt en voelt, je pijn en je vreugde. Je kunt jezelf zo stap voor stap bevrijden van blokkades die je ervan weerhouden jouw leven te leven en jezelf te zijn.

Met stemhealing resoneren je lichaamscellen op de klanken die je zelf maakt. Zo worden je lichaamscellen vrij gemaakt van de vastzittende energie en kun je de oude onverwerkte ervaringen alsnog uiten.

Wat je kunt verwachten op deze avond:
- Talking stick ronde; jezelf voorstellen en een intentie zetten voor de avond
- Introductie stembevrijding en inleiding van de avond
- Een magisch en ongebruikelijk maar bevrijdend geluid maken
- We gaan een frequentie verhogende ademhalingsoefening doen
- We gaan de chakra’s langs met ieder zijn eigen geluid
- Technieken en tools om je stem te bevrijden
- Sjamanistisch zingen / keel zingen en neuriën
- Meertonig zingen
- Stembevrijding

Spreekt dit je aan? Schroom niet en gooi het eruit. Hieronder kan je een ticket kopen.

Tickets

Innerhintz is een natuurgeneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Innerhintz uit Watergang : spiritualiteit, zelfontwikkeling en Sjamanisme, hsp vrouwen, hoog sensitieve vrouwen coach, tijd voor jezelf, wie ben ik, bewustworden, unieke zelf, bewustzijnsverruimend, diepgang zoeken, mezelf verloren, .

bron : Innerhintz

Geplaatst op donderdag 1 juni 2023.