Jij bent de regisseur van je eigen coach proces

Als coach kan ik jou begeleiden om de juiste balans terug te vinden. Jouw verhaal en persoonlijkheid zijn altijd de leidende factor en jij bent de regisseur van je eigen coach proces.

Mijn coachstijl is het best te omschrijven als intensieve aandacht gecombineerd met luchtigheid en gepaste humor. Als coach begeleid ik jou langs de zijlijn terwijl je zelf het voortouw neemt. Ik geef geen oplossingen of antwoorden – want die heb je al zelf in je. Ik luister zonder oordeel, deel mijn observaties en waarnemingen en daag je uit als dat nodig blijkt. In mijn aanpak staat de hulpvraag centraal en is grotendeels gericht op het vergroten van persoonlijk inzicht.
Mensen in mijn directe omgeving omschrijven mij als een stabiele factor, betrouwbaar, steunpilaar, optimistisch en eerlijk.
Mijn bezieling in dit vak wordt mede gevormd door een diep vertrouwen in en bewondering voor het leven en de wijsheid die in ieder mens huist.

Hartelijke groeten,

Edsel Lewis

www.lewiscoaching.nl

Lewis Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Lewis Coaching uit De Steeg : coach, coaching, coachingpraktijk, persoonlijke coaching, Loopbaan coaching, Externe vertrouwenspersoon, persoonlijke ontwikkeling, wandelcoaching, counseling, Online coaching, coaching op locatie, wandelcoaching, counseling, empowerment, burn-out preventie, .

bron : Lewis Coaching

Geplaatst op maandag 21 augustus 2023.