Kan jouw kind grenzen aangeven en heeft het zelfvertrouwen?

Op school leren de kinderen leren en schrijven, maar hoe zit het met bijvoorbeeld grenzen aangeven en zelfvertrouwen? Daarbij komt de training Pony Power voor Kids om te hoek kijken! Pony Power voor Kids is een trainingsprogramma waarbij de sociale vaardigheden van kinderen op spelende wijze worden ontwikkeld. De training bestaat uit 5 lessen met elk een eigen thema.

Denk daarbij aan;
- Zelfvertrouwen
- Weerbaarheid
- Grenzen aangeven
- Samenwerken
- Communiceren
- Omgaan met emoties

Enkele reacties van ouders:
– Mijn dochter is na de training assertiever geworden. Zowel buiten de deur als op school.
– Mijn zoon is minder snel boos en kan het nu aangeven voordat hij boos wordt.

Kan jouw zoon of dochter (van 6 tot 11 jaar) nog wel een steuntje in de rug gebruiken?
Woensdag 22 maart van 15.00 tot 17.00 starten we, Tjitske van Spiegelen met paarden en ik, Carolien van Sterk met Carolien, een nieuwe Pony Power voor Kids training bij de locatie van Stoeterij Tjitske Bakker in Avenhorn (omgeving Hoorn). Hier is ook een binnen locatie aanwezig! Dus we zitten altijd warm en droog.

Is je interesse gewekt, wil je je zoon of dochter aanmelden of wil je meer weten? Ga naar www.sterkmetcarolien.nl/ponypower-voor-kids of mail ons op info@sterkmetcarolien.nl

DOEN ERVAREN LEREN dat is waar het om gaat.

Omdat ieder kind deze training verdient!

Zie ook onze facebookpagina of insta: www.facebook.com/sterkmetcarolien

Sterk met Carolien is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen, kindercoach, kindercoaching met paarden, paardencoaching, paardencoachsessies, persoonlijke coaching, persoonlijk advies, coaching in de buitenlucht.

bron : Sterk met Carolien

Geplaatst op dinsdag 7 maart 2023.